2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم پشتم ببین چی گفتن..

478 بازدید | 29 پست

خانواده ی شوهرم هیچ کمک مالی نمیکنن و شوهرم هم از اونا هیچ انتظاری نداره

حالا خانواده‌ش انتظار داره مامانم طلاهاشو بفروشه تا برای شازده‌شون خونه بخره

همه جا هم نشستن که اره خانواده زنش(یعنی خانواده ما)دخالت میکنن در صورتی ک خداشاهده اینجور نیست

اتفاقا خانواده خودش دخالت میکنن

حالا فعلا خیلی حرفا دارم ک ب شوهرم جلوی خانواده‌ش برینم و خانواده‌شم بشورم بزارم کنار 

عقدم فعلا 

خداشاهده جوری حرصی ام ک فقط برم بکشمشون فقط ب ولله از خدا میترسم 

فقط راهکار انتقام میخوام ک دلم خنک شه 

تمام حرفامو چ با توهین چ بدون توهین بهشون میگم

راهکار انتقام بدید الان انقد عصبی ام ک خداشاهده اگر جلوم بودن تک تکشونو میکشتم

طلاقو ک میگیرم فقط میخوام اول بیچاره‌ش کنم

خانواده‌مم پشتمن 

فقط چ کار کنم ک دلم خنک شه یا راهکار انتقام بدید توروخدااا

مثل موهاش بود.       نه صاف بود، نه فر.         موجی بود:/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا چرا میخوای طلاق بگیزی واسه یه مشت ادم حسود 

زندگیتو خراب نکن 

به نظر من بشورشون بذارشون کنار قشنگ و شسته رفته 

ولی طلاق نگیر که به هدفشون برسن همچین جر وا جرشون بکن بعدم شیک و مجلسی برو سر خونه و زندگیت اینجوری بیشتر میسوزن

یه جمله:بگو از زمین‌به اسمون  میباره جدیدا

ن فقط ببین میخوام بشینم پیش کل خانواده ش بگم شما ک ب پسرتون کمک نمیکنین پس بیجا میکنین از خانواده من انتظار دارین

من اون جهیزیه ام ک خانواده‌م تهیه کردن لطف کردن وگرنه وظیفشون نبوده و بخاطر همین قضیه هم من جهیزیه‌مم نمیارم

شما اگر نگران پسرتونین ک ۱۰میلیون اسکونت نمیگرفتین 

اینو خطاب ب شوهرم میگم : در ضمن تا زمانی ک پای خواهر و مادرتو کوتاه نکردی من زیر ی سقف نمیام 

مثل موهاش بود.       نه صاف بود، نه فر.         موجی بود:/
نه بابا چرا میخوای طلاق بگیزی واسه یه مشت ادم حسود  زندگیتو خراب نکن  به نظر من بشورشون ...

اونا اخر زندگیشو خراب میکنن

این واقعا عقده ای بودن و پر مدعا بودنشونو نشون میده که همچین انتظار مسخره ای دارن

پسره هم خیلی الوات باید باشه که نشسته مادرزن طلا بفروشه براش 

اگه حالا که عقدی انقدر از دستشون عصبی هستی همون جدا بشو خودت و اونها رو راحت کن!  آدم ازدواج می کنه که در کنار همسرش به آرامش برسه نه اول جنگ اعصاب باشه!    انتقام رو هم ولش کن   انتقام بیشتر خود آدم داغون می کنه و عمر آدم تباه می کنه!!   

من چند سال انقدر حرص رفتار و کارهای خانواده شوهر خوردم!  الان بعد چند سال می بینم که خودم چقدر پیر و شکسته شدم و اونها هیچ تغییری نکردند!!  و ای کاش انقدر حرص نمی خوردم حداقل زیبایی و جوونیم داشتم!!  

تو هم رها کن و برو دنبال زندگی خودت!  این حرف و حدیث ها همه جا هست!  شاید یه چند ماه اطرافیان براشون جالب باشه ولی بعد به مدت خسته می شن و می رن دنبال یه سرگرمی دیگه!!  پس زندگیت به خاطر یه مشت حرف مفت دیگران برنامه ریزی نکن!!