2777
2789
عنوان

میشه بگین تو این عکس چی میبینین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 24 پست
[QUOTE=221553359][/QUOدر کل انگار کله انسانه ک بالا رو نگاه میکنه ولی اونایی ک دورشون خطه رو نمیشه ت ...

آره یکم سخته

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی فالت خیلی ترسناک درومده کل تصویر شبیه یه چیز سوسمار ماننده که زبونشم دراورده توشم دوباره عکس تمساح افتاده سمت راستشم انگار عقرب میبینم نمیدونم بقیه هم پیداش میکنن یا نه

اسپرم جنین🙄

آبیه؟ اره منم ایطور دیدم الان دقت کردم

اون کاربر گیس_فلفل حرف دلمو زد گفته بود اگه با مهربونی کامنت بذاری برام منم 4برابر مهربونتر جوابتو میدم اگه بد جواب بدی منم4برابر بدتر جوابتو میدم😎
اسی فالت خیلی ترسناک درومده کل تصویر شبیه یه چیز سوسمار ماننده که زبونشم دراورده توشم دوباره عکس تمس ...

فال من نیس عزیزم یه چالشه که عکسارو حدس بزنیم منم از شماها کمک گرفتم. میگه کلیت فال احساسیه

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان
اره ابیه.ازدواج کردی؟😂

ن مجردم روم ب دیوار دقت بیشتر کردم شبیه آ*لت هم بود ک روش سایه افتاده🤭

اون کاربر گیس_فلفل حرف دلمو زد گفته بود اگه با مهربونی کامنت بذاری برام منم 4برابر مهربونتر جوابتو میدم اگه بد جواب بدی منم4برابر بدتر جوابتو میدم😎
ن مجردم روم ب دیوار دقت بیشتر کردم شبیه آ*لت هم بود ک روش سایه افتاده🤭

لعنتی دقت بیشتر نکن😂😂😂پس مراقب خودت باش بچه واسه مجرد خوب نیس😐😂

آدمارو قضاوت نکنیم تنها به این دلیل که گناهامون باهم متفاوته