2777
2789
عنوان

سمعک

| مشاهده متن کامل بحث + 17222 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکتو ذخیره کردم . اگه سوالی داشتم همینجا ازت میپرسم . ایشاا..‌. تو هم گوشات خوب بشن . شنواییتو ک ...

حتما :) خوشحال میشم بتونم‌راهنماییت کنم❤️

انشاءالله... امیدم به علم و خداست✨

درحال حاضر با سمعکم کامل بشنوم عالیه، چون سمعکای پیشرفته‌ی خوبی اومده و بعضیاشونم‌کلا نامرئین و میرن توی کانال گوش و دید ندارن

عزیزم جدی بگیر الان زود برو چون همون اول اگه خوب تشخیص بدن میتونی درمان کنی و نیازی به سمعک نیست پ ...

کدوم شهری ؟ 

اگه کرجی برو سمعک البرز قیمتاشون خیلی خیلی مناسبه 

من تعریفش زیاد شنیدم از تهران رفتم کرج واسه خرید 

کدوم شهری ؟  اگه کرجی برو سمعک البرز قیمتاشون خیلی خیلی مناسبه  من تعریفش زیاد شنیدم از ...

مشهدم عزیزم

الان رفتم تهران کلینیک نجوا

میشناسی؟

میگن کارشون خیلی خوبه

۲۰جلسه برام فیزیوتراپی گوش دادن و بعدش میخوان سمعک هوشمند تجویز کنن، من درواقع الان چشام جای گوشامه، اصلا متوجه نمیشم و با لب خوانی حدودی میفهمم چی میگن

جانم؟

خوبی عزیزم شما مارک سمعکت چیه 

با سمعک میشنوی خوب یا نه

من کم شنوا ۷۰ درصدم یه ماهه سمعک هوشمند بالا ترینو استفاده میکنم ولی هیچی به هیچی 

فقط صدای کیبورد و با صدای پیام رو میشنوم با صدای شیر آب

الان تو راهم دارم میرم پیش دکترم برای تنظیم دوم

به نظرت تو تنظیم بعدی میفهمم یا نه 

الان که اصلا فرقی نکرده

خوبی عزیزم شما مارک سمعکت چیه  با سمعک میشنوی خوب یا نه من کم شنوا ۷۰ درصدم یه ماهه سمعک هوشم ...

ببخشید عزیزم دیربه‌دیر میام اینجا، من سمعکم مارک برنافون هستش مرداد امسال گرفتمش، صداهای اطراف برام خیلی بهتر شدن منظورم صدای در و بوق و ایناهاست، اما درک گفتارم اونقدرا پیشرفتی نداشته، پیش چه متخصصی میری عزیزم؟ اسمش چیه؟

خوبی عزیزم شما مارک سمعکت چیه  با سمعک میشنوی خوب یا نه من کم شنوا ۷۰ درصدم یه ماهه سمعک هوشم ...

بهت درخواست دوستی میدم قبول کن، آیدی تل یا اینستامو بهت بدم اگه میخوای اونجا در ارتباط باشیم

بهت درخواست دوستی میدم قبول کن، آیدی تل یا اینستامو بهت بدم اگه میخوای اونجا در ارتباط باشیم

قبول کردم یعنی الان شش ماهه میزنی درک گفتارت اصلا خوب نشده یه چند درصد خوب شده  

میشه درصدی حدس بزنی