2777
2789

واسه یه فامیل نزدیکمون مشکلی پیش اومده، و تصمیم دارن ۲ شب و ۳ روز خونمون باشن (هرهفته) (من عقد هستم و بعدش ۲ شب دیگه هم باید خونه مادرشوهر برم پیش همسر، عملا وقتی برای خودم ندارم)

و در این مدت که خونمونن باید دخترشون که همسن من نیست رو من سرگرم کنم چون تنهاس و حالش بد میشه (وخیم وخیم میشه حالش اگر تو خودش باشه، افسردگی شدید بدتر گرفته )

تو این مدت من از کار و درسم میوفتم، از شوهرمم تقریبا میوفتم، و دائم باید باهاش گشت در حالی که واقعا نمیتونم!! هیچ جوره!!!!

اخلاقش هم اصلا بهم نمیخوره، منو دچار اضطراب و تنش میکنه هیچ جوره نمیتونم تحمل کنم!!

از طرفی میگم ثواب داره، دنیا همینه که دست همو بگیریم ولی شخصیت من در توانش نیس

میشه بگین راه حل صحیح چیه؟

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم بهش کمک کن گناه داره.  

چند روز که بیشتر نیس❤️❤️❤️

هرکی با من درافتاد.                                                   اتفاق خاصی نیوفتاد😐          نمیدونم چرا من همیشه تو خونه سینه خیز حرکت میکنم ولی هی میگن سره پایی ی چایی بریز.  سرپایی کنترلو بده سرپایی بمیر.  سرپایی   استغفرالله 😐 نمیدونم چرا واقعا نمیدونم.    شما فهمیدین بهم بگین 😍😐. مرسی   میگن تو بهشت اصن شنبه وجود نداره    وقتی بیدار میشی ی فرشته خوشگل میاد نازت میکنه میگه بخواد عزیزم جمعس😂
عزیزدلم بهش کمک کن گناه داره.   چند روز که بیشتر نیس❤️❤️❤️

هرهفته میانا!!

چقدر مهربونین، امیدوارم خدا کمکم کنه

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
هرهفته میانا!! چقدر مهربونین، امیدوارم خدا کمکم کنه

ایشالله ❤️❤️❤️❤️😍😍😍

هرکی با من درافتاد.                                                   اتفاق خاصی نیوفتاد😐          نمیدونم چرا من همیشه تو خونه سینه خیز حرکت میکنم ولی هی میگن سره پایی ی چایی بریز.  سرپایی کنترلو بده سرپایی بمیر.  سرپایی   استغفرالله 😐 نمیدونم چرا واقعا نمیدونم.    شما فهمیدین بهم بگین 😍😐. مرسی   میگن تو بهشت اصن شنبه وجود نداره    وقتی بیدار میشی ی فرشته خوشگل میاد نازت میکنه میگه بخواد عزیزم جمعس😂
گناه داره عزیزم هرجوره میتونی بهش کمک کن بهت قول میدم خدا دوبرابر بهت کمک میکنه

ممنونم، واقعا یعنی تاثیر داره؟

میترسم خودمم اعصابم از دست بدم انقدر فشار روم زیاد میشه 

واسه سه روز تحمل نداری https://uupload.ir/view/خدا_گونه_آدم_باش_5p02.mp3/

۳ روز در هفته زیاد نیس؟

۲ روز دیگه هم باید خونه مادر شوهر برم

۲ روز میمونه مال خودم

هرهفته همین باشه ها

چقدر مهربونی شما، ممنونم🌈

۳ روز در هفته زیاد نیس؟ ۲ روز دیگه هم باید خونه مادر شوهر برم ۲ روز میمونه مال خودم هرهفته همین ب ...

چند سالته    20..........25.....17

چیکار کردی   که   این     سه روز   میخوای انجام    بدی

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند
ممنونم، واقعا یعنی تاثیر داره؟ میترسم خودمم اعصابم از دست بدم انقدر فشار روم زیاد میشه 

مطمئن باش خدا بهت دو برابرش رو میده هیچ چیزی بالاتر از کمک کردن مسلمانی به مسلمان دیگر نیست

چند سالته    20..........25.....17 چیکار کردی   که   این     سه رو ...

۲۷ سالمه، میخوام زبان بخونم دکترا شرکت کنم

اون دو روزی که واسم میمونه باید استراحت کنم

همسرمم دوست نداره ۳ روز همش گردش باشم!! خودمم عادت ندارم انقدر بیرون خونه بودنو، خیلی از آینده میترسم!!

ممنونم سعی میکنم صبور باشم، مرسی🌈

مطمئن باش خدا بهت دو برابرش رو میده هیچ چیزی بالاتر از کمک کردن مسلمانی به مسلمان دیگر نیست

اخه خب همسرم میگه راضی نیستم همش بری بگردی و از زندگیت بیوفتی!!

اول زندگیم، میترسم بدتر غفلت باشه و گند بزنم به آینده