2777
2789

میدونم به خاطر اینکه عنوان غمیگنه کسی نمیاد، حالا اگه مینوشتم داستان دختری که رفت آب بخوره عاشق شد همه میپریدن تو تاپیک    عصاب ندارما   ولی در کل دقیقا از وقتی که کرونا اومد، مشکلات زندگی شخصی و خانوادگیم شروع شد، از طرفی دوبار به سختی مبتلای کرونا شدم و آثارش روم موند، اما بزرگترین سوغاتیش برام شد احساس تنهایی، نه اینکه تنها باشما نه، به قول سهراب سپهری:

من به آمار زمین مشکوکم تو چطور؟

اگر این سطح پر از آدمهاست

پس چرا این همه دلها تنهاست؟

بیخودی می گویند هیچ کس تنها نیست

چه کسی تنها نیست؟ همه از هم دورند

همه در جمع ولی تنهایند

هزار تا روش امتحان کردم ولی انگار این تنهایی رخنه کرده تو پوست و جونم. تو پرانتز بگم که من آدم شدیدا برون گرایی هستم و این احساس خیلی اذیتم میکنه. درضمن اینم بگم منظورم از تنهایی، نداشتن رابطه نیست چون آرامش و حس خوب سینگل بودنو شدیدا دوست دارم، منظورم نوعی دیگه از تنهاییه که فقط کسی که کشیده درک میکنه. خیلی طولانی شد ولی اگر تا اینجاشو خوندی دمت گرم، بوس به کلت

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینطوری شدم:(

بوس به کلت که اومدی و خوندی

حالا چه باید کرد؟

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....

منم همینطور شدم

ولی خودمو مشغول چیزای دیگه کردم

میدونی الان بهترین موقعیته ک خودتو بکشی بالا چون هیچ ادم اضافه ای دورت نیس

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
تنهاییت را بچسبببببب

تو دقیقا از اون دسته کسایی هستی که درک نکردی چی نوشتم، نوع تنهایی رو نفهمیدی، این بَده

منم همینطور شدم ولی خودمو مشغول چیزای دیگه کردم میدونی الان بهترین موقعیته ک خودتو بکشی بالا چون ه ...

من میرم سرکار، درس میخونم، مهمونی میرم ، ورزش میکنم، کتاب میخونم، موزیک گوش میدم بازم همینم  

عجقم چجایی منم تنهام بیا دوست شیم 

قلبونت بلم عسیسم

چند سالته؟

من میرم سرکار، درس میخونم، مهمونی میرم ، ورزش میکنم، کتاب میخونم، موزیک گوش میدم بازم همینم   & ...

ن منظورم اینچیزا نیس

ی کاری ک تموم فکر و ذهنتو درگیر کنه فقط رو اون تمرکز کنی ی هدف هرچی ک هست

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
باشگاه برو دوست پیدا کن 💁

من میرم سرکار، درس میخونم، مهمونی میرم ، ورزش میکنم، کتاب میخونم، موزیک گوش میدم بازم همینم