2777
2789
عنوان

بچه هااا می خوام برم کربلا😍

248 بازدید | 41 پست

قرار شد هماهنگ کنیم دختر خالم که داره میره ما هم باهاش بریم،خدارو شکر کم کم داره جور میشه،آرزو ها تونو بهم بگید که می خوام برم کربلا به یاد همگی تک تک آرزو هاتونو اونجا بخونم،قول داده بودم بیام اینیستا و نی نی سایت هرکی هر آرزویی داره بگه که من دعا کنم اونجا😍😍خدارو شکر داره جور میشه⚘بیاین می خوام برم پیش امام حسین(ع)ایشالا گره از کار هاتون واشه😘

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول باشه پیشاپیش دعا کن خدا یه نی نی دیگه بم بده صحیح سالم

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست

التماس دعا خوش به سعادتتون😍😍😍😍

برای مادرم حضرت زهرا دعا کن🥺🙏🏻

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                         اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم⁦❤️

لطفا ازته دلت دعام کن تا آخرِ سال به حاجتم برسم  اسمم

(( زهرا  ))🙏🏻🌹

واسه گشایش کار  وحل مشکلات آقا  (( علی )) هم دعا کنید لطفا

به آقا رو انداختم  خواهش کن ازش  ناامیدم نکنه😓😓

کاربری  ۲ نفره