2777
2789
عنوان

بچه هااا می خوام برم کربلا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 41 پست

ابجی شاید از نظرت مسخره بیاد ولی امتحان شهر قبول بشم خسته شدم رد میشم همش

به زندگیم نگاهی بندازه خودش میدونه 

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

ظهور و سلامتی امام زمان 

سلامتی همه 

عاقبت بخیری همه 

ارامش همه

رزق و روزی پر برکت برا همه 

و 

مارا هم بطلبه بیایم زیارتش🥺

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر عزیزم، دعا کن آقا خانواده 3 نفره ما رو هم بطلبه

میشه واسه منم دعا کنید عکس هایی که قبلا گرفته بودم به گوشیم برگرده

گوشیم خراب شده لطفااااا

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

ابجی شاید از نظرت مسخره بیاد ولی امتحان شهر قبول بشم خسته شدم رد میشم همش به زندگیم نگاهی بندازه خو ...

چرا مسخره؟

مگه آرزوت نیست خب هرکی یه آرزویی داره 

شاید آرزو من که می خوام عکس های بچگی و عروسیم که پاک شده برگرده

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

خوشا به سعادتت . پسرم یک رشته خیلی خوب توی دانشگاه مشهد قبول بشه وسالم وعاقبت بخیر باشه .ممنونم عزیز ...

حتماااا😍❤❤

ممنون عزیز دلم انشالله حاجت روا شید

خوش به سعادتتون

بی زحمت دعا کنید خدا خیرو صلاحمو در اینی که میخوام قرار بده و سال بعد یا  دو سال بیام بیام زیارت اقا

و ی زندگی خوبی رو برام رقم بزن

و خیلی چیزای دیگه  

مرسی 

چرا مسخره؟ مگه آرزوت نیست خب هرکی یه آرزویی داره  شاید آرزو من که می خوام عکس های بچگی و عروس ...

آره بخدا

همش گند میزنم جلو افسر با ماشین خودمون درست میرم

کلا حس میکنم خنگم امشب از فاطمه زهرا خاستم ایندفعه قبول شم

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
ممنون عزیز دلم انشالله حاجت روا شید خوش به سعادتتون بی زحمت دعا کنید خدا خیرو صلاحمو در اینی که می ...

آمین😇🌹