الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سر همه چی ، پر توقع دست به زن داره بد دهنه خرجی درست نمیداد خیلی اذیتم کرد
با این تفاسیر تو باید تعهد بدی؟؟؟؟؟؟؟با عقل جور درمیاد اصلا
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
سر همه چی ، پر توقع دست به زن داره بد دهنه خرجی درست نمیداد خیلی اذیتم کرد
با اینهمه عیب و ایراد که داره تازه از تو تعهد میخواد!!!!!!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
اصلا خودت هیچی ، کدوم پدر مادری راضی میشه دخترش زیر دست یه عوضی باشه و کتک خورش بشه؟؟!!
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من الان تمام تاپیکاتو خوندم عزیزم به نظرم الان ممکنه هر قولی بده وه ررگردی یه مدتم همه چیز اروم باشه ولی دوباره همون آشو همون کاسست اشتباه نکن عاقللنه تصمیم بگیر
هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ....رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈
ببین من تاپیک هات رو یه نگاه انداختم با آدم درستی متاسفانه روبه رو نیستی زود و سریع نرو برای آشتی س ...
میگه من تعهد میدم نزنمت و ترکت نکنم توام تعهد بده که خونه رو ترک نکنی ، بعد یه سال میام نزدیک مامانت ، دوباره از اون ور میگه میخوای مهریتو ببخشی من حق طلاق بدم بهت؟ موندم چکار کنم هر موقع میبینمش استرس میگیرم
صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰