2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیا آشتی کنیم؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر همه چی ، پر توقع دست به زن داره بد دهنه خرجی درست نمیداد خیلی اذیتم کرد

با این تفاسیر تو باید تعهد بدی؟؟؟؟؟؟؟با عقل جور درمیاد اصلا  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

سر همه چی ، پر توقع دست به زن داره بد دهنه خرجی درست نمیداد خیلی اذیتم کرد

با اینهمه عیب و ایراد که داره تازه از تو تعهد میخواد!!!!!!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اصلا خودت هیچی ، کدوم پدر مادری راضی میشه دخترش زیر دست یه عوضی باشه و کتک خورش بشه؟؟!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
وا ۴ ماه گذاشت اونجا باشی هیچ کاری نرد،بعد الان میگه بیا تو تعهد بده

میگه خودمم تعهد میدم که نزنمت دیگه،حالا تو این چهارماه هر موقع دادگاه میدیدمش بعدش فرار میکرد یه لحظه ام صبر نمیکرد

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
میگه خودمم تعهد میدم که نزنمت دیگه،حالا تو این چهارماه هر موقع دادگاه میدیدمش بعدش فرار میکرد یه لحظ ...

برو مشاور درست حسابی،ببین اون چی میگی

معمولا مردایی بد دهن یا دست بزن،یه مشکلی

دارن،ببین میگه میتونه واقعا درمان بشه،بعد

تصمیم بگیر

برو مشاور درست حسابی،ببین اون چی میگی معمولا مردایی بد دهن یا دست بزن،یه مشکلی دارن،ببین میگه میتو ...

تنها برم یا با خودش؟؟

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
اگه بتونه

ببین من تاپیک هات رو یه نگاه انداختم با آدم درستی متاسفانه روبه رو نیستی

زود و سریع نرو برای آشتی سعی کن اگه می خوای برگردی حداقل دیگه اون آدم سابق نباشه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

من الان تمام تاپیکاتو خوندم عزیزم به نظرم الان ممکنه هر قولی بده وه ررگردی یه مدتم همه چیز اروم باشه ولی دوباره همون آشو همون کاسست  اشتباه نکن عاقللنه تصمیم بگیر

‌هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ....رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈
ببین من تاپیک هات رو یه نگاه انداختم با آدم درستی متاسفانه روبه رو نیستی زود و سریع نرو برای آشتی س ...

میگه من تعهد میدم نزنمت و ترکت نکنم توام تعهد بده که خونه رو ترک نکنی ، بعد یه سال میام نزدیک مامانت ، دوباره از اون ور میگه میخوای مهریتو ببخشی من حق طلاق بدم بهت؟ موندم‌ چکار کنم هر موقع میبینمش استرس میگیرم