2777
2789
عنوان

دوستای عزیزم برام دعاکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 94 پست

منم بعد 3روز تکرار کردم ک رفته بود بالا بتام من یه بار رفتم سونو گفت خارج رحم دکترم گفت اشتباه میکنه اوایل بارداریت اگه بتات بالارفتن باشه داره رشد میکنه ک خداروشکر همونم شد

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍🤰❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد 3روز تکرار کردم ک رفته بود بالا بتام من یه بار رفتم سونو گفت خارج رحم دکترم گفت اشتباه میکنه ...

من میرم مطب  خودش فکر کنم سونومیکنه که یوقت خارج رحم نباشه

یا رب العالمین
من میرم مطب  خودش فکر کنم سونومیکنه که یوقت خارج رحم نباشه

نه نیست خیالت راحت. فقط ب همه نگو چون باشرایط همسرایی ما انقدر همه ب هم میگن ک جلوچشم میای من نگفتم تا 3ماه سخت بود ذوق داشتم ولی فقط خانوادم میدونستن.

روز چندت ۱۰۰بود؟

ببین من 24تیر آخرین پریودم بود. بعد 7مرداد لکه بینی داشتم چندروز نمیدونستم باردارم رفتم دکتر دکترم گفت شاید بارداری سونو واژینال انجام دادم گفت حامله ای. من 3شهریور فهمیدم حاملم ک 100بود. الان سونو بهم گفته 9مرداد لقاح انجام شده. دقیقا نمیدونم چندروز بود ولی اویلش بود بعد دکترم گفت بتای 40ب بعد بارداری حساب میشه. شمام ک ای یو اف انجام دادی درسته؟ خوب جنین رو تو رحمت گذاشتن امکان نداره خارج رحم باشه. بعدم بتات عالیه ماشالله. 

این اولین سونو منه ک گفت برو یه هفته دیگه تکرار کن ممکنه خارج رحم باشه. ک دلتم گفت چون نمیتونی تحمل کنی تائه هفته برو آزمایش بده اگه بتات بالا رفته باشه خیالت راحت 6.6این سونو دادم بعد 3روز ک فهمیدم

این اولین سونو منه ک گفت برو یه هفته دیگه تکرار کن ممکنه خارج رحم باشه. ک دلتم گفت چون نمیتونی تحمل کنی تائه هفته برو آزمایش بده اگه بتات بالا رفته باشه خیالت راحت 6.6این سونو دادم بعد 3روز ک فهمیدم

این اولین سونو منه ک گفت برو یه هفته دیگه تکرار کن ممکنه خارج رحم باشه. ک دلتم گفت چون نمیتونی تحمل ...

سونوی زود فقط استرسه.حالا من باید برم دارو بده داروهام تا فرداس نباید قطع بشه نمیدونم سونومیکنه یانه

یا رب العالمین
شوهرم اینقدره قبلا ذوق داشت امروز هیچی نمیگه🤣

باورش نشده مخصوصا اینکه میگی بار سوم عمل کردی. همسر منم تاالان همینه چون نه تهوع دارم ن ویار اصلااا برا جنسیت بردمش داخل اتاق گفتم آقای دکتر همسرم باورش نمیشه من باردارم😂 دیگه باور کرد گفت آخه چرا هیچ حسی نداری بعد الانم اصلا شکم ندارم