2777
2789
عنوان

لوازم خانگی چی بخرم

130 بازدید | 15 پست

سلام دوستان به نظرتون یه پیج راه بندازم که راه های شناخت اجناس اصلی از بدل رو اموزش بدم و برای خرید مشاوره بدم(البته فقط مشاوره خودم لوازم خانگی در اون پیج نخواهم فروخت) به نظرتون میگیره؟

در حوزه لوازم خانگی خارجی چند سال سابقه دارم

خیلی مهمه برام پاسختون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا بگو من خودم همین الان فالوت کنم 

راه تشخیص موزر اصل رو میدونی؟

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

عزیزم جواب من با چیزی که انتظار داری متفاوته.

اگه پیجی بزنی که قطعات اصلی تعمیری وسایل خارجی بیاری و بعدش درباره راه های شناختش توضیح بدی بهتر میگیره

چون تحریم هستیم‌ اکثر نمایندگی ها بسته‌هست

و معمولا اجناس بلااستفاده میمونه وقتی مشکل پیداکنه

قطعا بگو من خودم همین الان فالوت کنم  راه تشخیص موزر اصل رو میدونی؟

راستش بلد بودم فقط با کارتنش میشه تشخیص داد که اصلیه یا نه ولی چون تخصص من نبود یادم رفته اگر پیج زدم یا یادم اومد حتما زیر همین تاپیک لینک پیجمم براتون میفرستم

عالیه مخصوصا که خیلی فیک زیاد شده کارت جز درآمد ثواب داره یه عده دعات میکنن

خیلی ممنونم از نظرتون قطعا همینه 

من خودم نابود میشم وقتی میبینم به کسی جنس فیک دادن

خیلی ممنون نه نمیخوام بفروشم فقط میخوام درامدم از مشاوره باشه چون اینجور باورم نمیکنن

دقیقا وقتی محصول بفروشین میگن داره تبلیغ برند خودشومیکنه

اما درهر برندی مشاوره بدین عالیه انگار بی طرفی

میتونی تفاوت اصل و غیر اصل رو بگی بعد اگر کسی چیزی خواست میتونی پیج خودتو به عنوان پیجی که جنساش اصل ...

من خودم لوازم خانگی میفروختم وفقط اصلی میفروختم و مشاوره هم میدادم ولی مردم خیلی کم اعتماد میکنن به فروشنده

نع فقط میخوام مشاوره بدم خودم برای هیچکی جنس نمیفرستم چون اعتماد نمیکنن

ولی اگه کسی هم حضوری خواست خرید کنه میتونم باهش برم تو بازاراجناس رو بهشون معرفی کنم