2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

661 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

من 30 سالمه و مجردم

به علت لکه بینی های بین پریود رفتم دکتر و بهم گفت fsh ام بالاس  و ذخیره تخمدانم پایینه، 

من در شرف ازدواج هستم 1 ماه دیگ عقدمه، البته نامزدم کاملاً درجریانه فقط میخواستم از دوستانی که تجربه مشابهی دارن کمک بگیرم در چیزهای که مصرف می‌کنند و نحوه تغذیشون؟

البته به من گفتن تخمک فیریز کنم که به علت اینکه فیریز تخمک واژینال بهتر جواب میده دست نگه داشتم

بعد یک دوره سخت و بی تابی های زیاد الان تسلیم خواست و ارادهٔ  خدای مهربونم مطمعنم اگه خدا بخواد به من هم یه فرشته میده و حتماً تو این تجربه برای من درسی بزرگ قرار داره چون من همیشه عاشق بچه ها بودم و هستم

ممنون میشم با نظراتتون کمکم کنید و درکنارش التماس دعای فراوان دارم از تک تکتون🙏🌺

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

فقط باید اصلاح سبک کنی 

ینی قند و شکر و حذف کنی و پیاده روی و ورزش کنی تا fsh بیاد پایین

و همیشه تخمدانتو گرم نگه داری و با روعن سیاهدونه ماساژ بدی و درمان گیاهی کنی و گرمیجات بخوری 

و بعد از ازدواجت اقدام ب بارداری کنی 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۳۰ سالته ؟ چجوری یائسه شدی

والا نمیدونم 

جالبه که همیشه پریودام منظمم بود تا 2 ماه پیش که مابین پریودام لکه بینی داشتمو رفتم دکتر آزمایش دادم دیدم fsh و am بالاس و ذخیره تخمدانمم کمه، حتی هنوزم پریود میشم مثه همیشه 

مثه یه کابوسه اما خوب یاد گرفتم تسلیم باشم چون واقعاً کاری ازم ساخته نیست و قرصای هرمونیم اصلاً بهم نمیسازه

برای همین فقط رژیم گرفتم یوگا و شروع کردم و قطره ویتاگنوس و ناشتا میخورم

اما دلم میخواد بیشتر بدونم درموردش 

شاید هنوزم کاری هست که من نمیدونمو میتونه بهم کمک کنه 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
فقط باید اصلاح سبک کنی  ینی قند و شکر و حذف کنی و پیاده روی و ورزش کنی تا fsh بیاد پایین و هم ...

ممنونم شیرین عزیز از وقتی که گذاشتین و راهنمایی های درستتون🌷🌺

من درمان شدم یه تایپیک زدم دربارش میتونی بخونی ولی 5ماه با اینکه پریودام منظم بود fsh.lhنرمال شده ب ...

مرسی فرشته‌ی عزیز، خیلی خیلی خوشحال شدم ک دیدم خوب شدی، باور میکنی میبینم یکی خوب شده انگار خودم خوب شدم و امیدم صد چندان میشه، انشالله همیشه صحیح و سلامت باشی عزیزم واقعاً ممنونم که جواب دادی

مرسی فرشته‌ی عزیز، خیلی خیلی خوشحال شدم ک دیدم خوب شدی، باور میکنی میبینم یکی خوب شده انگار خودم خوب ...

❤❤فداتشم انشاالله تو هم خوب میشی امیدت به خدا باشه هر سوالی داشتی درخدمتم

اگه خودت تونستی 
نمیدونم از عوارض واکسن یا چی

اره منم دکتر بهم گفت ممکنه برا این باشه چون یکی از آزمایش های دیگمم بالا بود..... 

فقط امیدوارم موقت باشه

خدا لعنتشون کنه که هر چرتیو به خوردمون دادن😭

اره منم دکتر بهم گفت ممکنه برا این باشه چون یکی از آزمایش های دیگمم بالا بود.....  فقط امیدوار ...

😭😭😭باور کن این چند ماه انقدر ارامش داشتم همش به باد رفت خدا لعنتشون کنه

اگه خودت تونستی 
😭😭😭باور کن این چند ماه انقدر ارامش داشتم همش به باد رفت خدا لعنتشون کنه

نه اصلاً نگران نباش فرشته‌ی عزیزم 

ما خدارو داریم و خودش کمکمون میکنه

من بهت قول میدم شمایی که یک بار خوبش کردی دوباره هم میتونی 

تازه استرس همه چیو بدتر میکنه

اصلا نترس 

بیا براهم دعا کنیم

والا نمیدونم  جالبه که همیشه پریودام منظمم بود تا 2 ماه پیش که مابین پریودام لکه بینی داشتمو ر ...

عزیزم 

چقد خوبه ک پذیرفتی 

نامزدت چی ؟؟ اوکیه با این قضیه ؟؟

توروخدا بیا یکم از حال و هوات بگو

شاید منم دلم آروم بگیره 😭

عزیزم  چقد خوبه ک پذیرفتی  نامزدت چی ؟؟ اوکیه با این قضیه ؟؟ توروخدا بیا یکم از ح ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم

اصلا سایت و چک نکردم.......والا قشنگمم اولا مجبورم به پذیرش ،دوما از اول به همسرم گفتم ......سوما همیشه دردش تو دلم هست.....خیلی امتحان سخت و وحشتناکیه......اما اولین قدمش اینکه باور کنی جز خودت هیچ کس نمیتونه بهت کمک کنه......با غصه خوردن فقط همه چیز بدتر میشه همین......و قدم دوم اصلاح سبکه که خیلی وضع آدمو بهتر میکنه