2777
2789
عنوان

🤣🤣🤣تازه دیده خرسنگ

167 بازدید | 7 پست

بیشور زنگ زده میگه تا حالا هیچی نگفتم هر جور دوس داشتی گشتی و ...ابروی مارو بردی ۰😅تف تو ابروت زنیکه میگه از این ب بعد مثل ادم لباس بپوشه ی محل منو میشناسن میگم من دختر کسی ام ک کل تبریز میشناسن پیرسگو جو برداشته میگه تو تبریز آرایشگاه و دکتر نیس تو بازد بری تهران بخدا دی پسرمو نمیزاره راننده بشه😂همه چی گف قطع کرد الانم بلند میشم حاضر شم برم دعوا چون واقعا نمیکشم زنیکه از وقتی بازنشسته شده سگ گاز گرفتنش میگه تو طایفه عفریته و غربتی و مثل تو ندارم نزاش حرفمو بزارم الان میترکم🥶برم خدا ب همراهم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نفهمیدم چی گفتی  چرااز وسط ماجرا میاین تعریف میکنن😐

چون میدونی خودمم دقیق نمیدونم س و چهار هفته مادرشوهرم سگ شده افتاده دنبالم میرم ببینم قضیه چی رنگ زد همه چی گف قطع کرد  بیشور