2777
2789

بچه ها از این مارک استفاده کردین؟

ازش راضی بودین؟ 

من بار اول هستش که میخوام از این مارک بخرم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه استفاده نکردم ولی من تافته و پنبه ریز استفاده کردم راضی بود

(کاربریه چهارممه دخترکه دلشکسته سابقم)فکر نکنید خیلی شاخید کاربری قدیمی نی نی سایتم یه پیام دارم برای نی نی یارها(هزار بار هم تعلیقم کنید باز هم میام خدا شاهده باز میام)
ن من مای لیدی استفاده میکنم ب جز این هیچی

من مای لیدی استفاده کردم ولی برام خوب نبوده

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
خوب نی

شما تا حالا از این مدل داشتین؟

بد بوده؟

فقط اون علامت چشم نظر که روش زده😂

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.