2777
2789
عنوان

پول چه خوبه🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری هرکسی یه ایده ال خاصی داره که معمولا در دسترس و توانش نیست  امیدوارم به همشوووون برسی

ممنون عزیزم 1148

اونقدر کاربری ترکیده دارم که حتی اسماشونم یادم نیس  پس لطفا نگین تازه واردم  

پول خیلی خوبه

پول خیلی خوبه

پول خیلی خوبه

با پول میشه کارای خوب زیادی کرد

هم حال خودت بهتره هم حال بقیه

چون میتونی ب ادمای بیشتری هم خدمت کنی و خوشحالشون کنی

پس پول هم برای این دنیات خوبه هم اون دنیات

با پول زندگی هم راحتتر و قشنگتره

پوووول دووووستت دارم

پوووول 😂😂

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
تو خونه آنلاین شاپ بزن 

کسی نمیخره چنبار خاستم اینکارو کنم ولی نمیخوان

خودتو با من مقایسه کن که بعد 4 سال ازدواج هنوز تو خونه مادرشوهرم پول رفتن هم نداریم ماشینمون هم خرابه پول تعمیر نداریم تازه یه سال و نیمه شوهرم سرکار رفته تمام پولش میره صرف بدهی های بیکاریش درنتیجه نمیتونم حتی یه متر پارچه بخرم برای خودم بازم بگم یا کافیه

انشاالله ک کنارهم شاد و سلامت و خوشبخت باشین و خونتون پراز ارامش باشه ....پول هم میتونی خودت شاغل شی ...

شوهرم نمیزاره تو خونخ هم کارکنم

خودتو با من مقایسه کن که بعد 4 سال ازدواج هنوز تو خونه مادرشوهرم پول رفتن هم نداریم ماشینمون هم خراب ...

آخی🥺😓

پول خیلی خوبه پول خیلی خوبه پول خیلی خوبه با پول میشه کارای خوب زیادی کرد هم حال خودت بهتره هم ح ...

چه قشنگ گفتی😃😁😂

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋

یکی از راههای جذب پول شکرگزاری برای داشته های الانه، بزای پولهایی ک وارد زندگیتون میشه شاکر باشین از ته دل تا مسیر ورود پول رو بیشتر کنین ب زندگیتون

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
چطوریه عزیزم میشه توضیح بدی واسمون؟؟؟

بااستفاده از واتساپ و اینستا و تلگرام سایتهای همکاری در فروش سرچ‌کن باهاشون همکاری کن یا عمده فروشی ها عکس کارهاشون بزار اگر سفارش گرفتی بعد سفارش بده

حالا اوایلشه بعد ی مدت میذاره  و حرفی نداره دیگه .....اسمشو نذار پول دراوردن بگو برای سرگرمی میخوام دلم میخواد ی هنری داشته باشم 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
پول خیلی خوبه پول خیلی خوبه پول خیلی خوبه با پول میشه کارای خوب زیادی کرد هم حال خودت بهتره هم ح ...

خیلی باحالی🤣🤣🤣😂😂😂😂😂

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست