2777
2789
عنوان

بچه ها نظرتون راجب به مشکلم چیه

115 بازدید | 8 پست

راستش من مشکلم اینه همسرم تو گوشیش چیزای ناهنجار سرچ می کنه و میخونه و این بشدت منو ناراحت میکنه راه حلی براس دارید و اینکه بعصی شبا بیدار میشم میبینم ساعت یکونیم یا دو هست اقا بیداره تو گوشیش نگرانم 

اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
ناهنجار یعنی چی 

یعنی ز ن ص ی غ ه, س ک س گ ر و هی😭😭

اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه برنامه ببخشید که میگم پو.... رن بلاکر هست که نصبش کنی دیگه تو هیچ سایت خرابی نمیتونی بری

سلااااااااااااام 17 سالمه حالا گیر نده که بچه ساله و فلان و بهمان عکسی که گذاشتم پروفایلم خیلی شبیه خودمه برا همین گذاشتمش پروفایلم   
والا منم تا نیمه شب تو نینی سایت میچرخم و ور میزنم 

عزیزم خودت داری میگی نی نی سایت

سرچ به بحث جداست اینکه آدمی باشه که خیانت کنه یه بحث دیگس شما منطورت کدومه

من در حد سرچ و اینکه تو گوشیش دنبال چیزای ممنوعس میدونم