2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همچین بیماری رو فقط پزشک متخصص مغز و اعصاب میتونه تشخیص بده، نه نت!!

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نگه تا حالا دکتر نبردیش؟ اگه اینطور بود تو همون نوزادی متوجه می شدن☁️

الان هشت ماهشه الان چون بیشتر از دستاش کار میکشه متوجه شدم زیلد نمیتونه چیزی تو دستش نگه داره فوری با دست راستش میگیرتش هنوز موقه نشستن زود خسته میشه میوفته  سینه خیز میره ولی بازم پای چپش و کمتر استفاده میکنه دیشب زدم تو نینی سایت یه خانمی دخترش عین علاعم پسر من داشت رفته بود دکتر گفته بود کمبود اکسیژن زمان تولد  از دیشب دارم خفه میشم 

الان هشت ماهشه الان چون بیشتر از دستاش کار میکشه متوجه شدم زیلد نمیتونه چیزی تو دستش نگه داره فوری ب ...

پسر منم همه کار با دست چپ انجام می داد حتی سینه خیز حتی ۴دست و پا که می رفت اوایل پای راستش رو می کشید ولی هیچوقت نگران نشدم الانم ۵سالشه چپ دست و چپ پاس حتی با پای راست ننی تونه درست شوت کنه که طبیعیه چون سمت چپ بدنش قویتره مث خودمون که نمی تونیم بادست چپ بنویسیم☁️

🌙☀️☁️⛅⛈🌦🌧🌨🌩🌪🌫🌬❄
پسر منم همه کار با دست چپ انجام می داد حتی سینه خیز حتی ۴دست و پا که می رفت اوایل پای راستش رو می کش ...

الهی شکر من خودم انگار مریضم نسبت به همه چیز حساسم  اخه فک میکنم پسرم نسبت به هم سناش  تکاملش کمتر هس اصلا تقلید نمیکنه نه بای بای نه دس دسی  دوهفته هس حالت چار دست و پا میگیره ولی نمیره مدام دستش تو دهنش هس چن بار باید صداش بزنم تا بهم توجه کنه همین دست چپشو مدام بازو بسته میکنه وقتی میخاد چیزیو برداره  سختش ااینقد عقب جلوش میکنه تا بتونه برشداره