بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم برو پیش دکتر اعظم صلاتی خودتم اصلا بهش نباید دست بزنی ور بری تحریکش کنی دیگه خیلی بده این موضوع بعد ازمایشات اگر چیزی باشه بهترین درمان برات انتخاب میکنه اما اگه خودتم حدودی اطلاعات میخوای میتونی این مقالش رو بخونی
نگران نباش هر توده این که سرطان نیست شاید توده خوش خیم باشه شایدم کیست باشه نگران نباش ولی زود تر برو دکتر توی این مشکلا هر چه زود تر اقدام کنی بهتره .. یه دکتر خوب میشناسم دکتر مریم شریفی متخصص پستان هست این شماره مطبشه و سایتش امیدوارم بتونی وقت بگیری و هیچی نباشه https://dr-sharifi.com/
نگران نباش هر توده این که سرطان نیست شاید توده خوش خیم باشه شایدم کیست باشه نگران نباش ولی زود تر بر ...
دکتر مریم شریفی کارشون خیلی خوبه من برای پروتز سینه رفتم پیش ایشون و مطبشون شلوغ بود و کلی مراجعه کننده داشتند ولی با توجه به این همه شلوغی بازم خیلی خوش برخورد بودن