دلژینم مدیر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 عنوان لطفاااا بیاین بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 63 پست بی بی چکم مارکIvoncltoروز ۲۷ پریودیم میشه بهش اعتمادکردالبته بعد ۳ دقیقه اینجوری شد اولش هاله نداشت ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 1400/10/15 | 09:33 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پلییکان عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 565 اگه امروز تا شب نشدی فردا صبح زود بزنی حتما نشون میده رفتی عزیزجان؟در هر حال برای جفتمون دعا می کنم به امید خدا که خدا بهمون بچه های سالم بده❤
ریحانه۳۱۳ عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 319 رفتی عزیزجان؟ در هر حال برای جفتمون دعا می کنم به امید خدا که خدا بهمون بچه های سالم بده❤ خیلی حالم بده .ادم بلاتکلیف نباشه.دلم میگه برم بی بی چک بخرم بزارم از طرفی دوس ندارم منفی ببینم.از یه طرفم میگم چرا عقب زدم تنبلی نگیرم هزارتا فکر تو سرم میاد😭
پلییکان عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 565 خیلی حالم بده .ادم بلاتکلیف نباشه.دلم میگه برم بی بی چک بخرم بزارم از طرفی دوس ندارم منفی ببینم.از ی ... می فهممت...بنظرم چند روز صبر کنیم بهتره
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 دوستان من امروز، روز موعدمه پریود نشدم صبح زود بی بی زدم منفی شده، امکان داره باردار باشم؟ ببخشید ا ... ایشالا که بارداری عزیزم ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی