2777
2789
عنوان

خوابهای وحشتناک تکراری

168 بازدید | 20 پست

همیشه این خوابهارو میبینم و اینقدر طبیعین که وقتی از خواب میپرم باز تپش قلب دارم 

توی خوابهام همیشه یه سری حیوونهای وحشی به رنگ سیاه دنبالمن و من در حال فرار 

کسی میدونه معنیش چیه

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
جن ها رو ناراحت کردی 

چرا ؟؟؟ 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیوون سیاهاش چیان؟

بعضی وقتها سگ ، بعضی وقتا گاوهای خیلی خیلی بزرگ‌ و وحشی با بقیه حیوونهای وحشی ولی از حد طبیعی خیلی خیلی بزرگترن 

خوابهام خیلی واقعیه یعنی وقتی از خواب بیدار میشم گریه میکنم انگار واقعا اتفاق افتاده 😢😢😢

یه صدقه بده و در موردش یه فکر خوب کن.یعنی یه تعبیر خوب بکن.مثلا بگو حیوانی جنگلن که من فکر می کنم که دنبال منن،وقتی بر می گردم میبینم دنبال یه خرگوش سفید ناز نازی آن.اما خرگوشه فرار می کنه....یا حیوونا دنبال من میان.من میرم به یه باغ بزرگ.اونا تا وارد باغ میشن رام میشن

خودت میگی حیوون وحشی سیاه دنبالته

یعنی حیوونه سیاه جنه 😰😰😰

بعضی وقتها سگ ، بعضی وقتا گاوهای خیلی خیلی بزرگ‌ و وحشی با بقیه حیوونهای وحشی ولی از حد طبیعی خیلی خ ...

اینو بیخی . حل میشه . حیووناش چیز مهمی نیس . قبل خواب چیزای آرامش بخش مث گلاب و شیر اینا یکم بخور 

ببین . دوتا پست دیگع بذار . بعد از تعداد پستت ی اسکرین بگیر . باحال شدع

قبل از خواب ۴ قل هم بخون.

میخونم همیشه 

یه صدقه بده و در موردش یه فکر خوب کن.یعنی یه تعبیر خوب بکن.مثلا بگو حیوانی جنگلن که من فکر می کنم که ...

اکثر اوقات یکی توی خواب بهم راهکار میده مثلا میگه برو اینجا دیگه نمیتونن بیان

یا اینکارو کن دیگه کاریت ندارن 

خوف برم داشت 😥😥