2777
2789

خدایاخودت شاهدی خودت تمام دعواهامون وکتکایی که ازش خوردم بابت این زنه رودیدی 

تمام قلب دردهاودکتررفتنام 

تمام اشک دوتادخترکوچولوم که ترسیده بودن ازدعواهای شدیدماکه همش سرخیانتش بااین زنه بود 

خدایاهمه ی ظلم هایی که به من وبچه هام کردن ودیدی 

به حق این روزابه حق فاطمه ی زهرا سلام الله بی جوابشون نذار 

دلم وآروم کن خدااااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به دلتون آرامش بده ان شاء الله

خدا جای حق نشسته 

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

زنیکه ی ج خراب وبزن جررررش بده اشغالو

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خدا هر مرد خیانت کار و تو قیامت سرگردان باشه دعا سر نمازم اینه 

تو قیامت ب چ درد ما میخوره؟ بگو تو دنیا جرش بده لطفا

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
چرا چی شده 

عزیزم داغون شدم پیرشدم 

این زنه باعنوان کارگراومدتوفروشگاهمون دوتادخترداره دامادداره ظاهرش خیلی خراب بودمنم هرچی اصرارکردم بیرونش کن گوش ندادتاهی گفتم چراعشوه میریزه چراشباتاخونش میرسونی هرباردعوام کردگفت توشکاکی تومتوهمی دوروزه فهمیدم باهم دوستن ودرارتباطن😭😭😭زنه خجالت نمیکشه بازم نه اون ول کنه نه شوهرم 

شوهرم براش فرستاده بودگلم دلیل زندگیم دلتنگتم😭روزی ده ساعت کنارهم بودن بامایک ساعتم نبود