2777
2789
عنوان

دبه ی ماست + عکس

313 بازدید | 17 پست

وقتی مامانی و بابای 10 تا 10 تا ماست بخرن، فسقل هم عاشق ماست میشه و اسباب بازیش میشه دبه ی خالی ماست

این ماست هراز هم باید یه چیزی دستی به ما بده بابت این حجم از خریدمون

عکس فسقل رو پست بعدی میذارم

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂❤️😍

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
چی؟

هیچی پسرم جدیدا دبه ی ماست رو به عنوان اسباب بازی انتخاب کرده

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
خب دیگه، وقتشه با ماست بخوریش مادر گرامی🥰 خدا حفظش کنه😍

اره باید قاطی ماستش کنم و بخورمش   

عزیزم❤🥰 حالا واقعا ۱۰ تا۱۰ دبه ماست میخرین؟

ماست زیاد میخوریم ولی خب 10 تا 10 تام نه، کمتر هر 2 روز یه دبه   

ای جانم خدا حفظش کنه، چرا هنوز نخوابیده، 😍😍😍🥰🥰🥰🥰😂😂

عکس ما چند ساعت پیشه، الان خوابیده