بچه ها گوشیم سامسونگه و من تو تنظیماتش شماره هایی که ناشناس هستن رو مسدود کردم سوالم اینه حالا که مسدود شدن دیگه هیچ غریبه ایی نمیتونه تماس بگیره چی میشه کسی میدونه جواب بده 🥺🥺🥺🙏
دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم ممنون🥺🙏
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
دوستمون راست میگن گلی فقط شکارهایی که مسدود کردی دیگه نمیتونن بهت زنگ بزنن البته اگه تو واتساپ یا تلگرام مسدود نباشن اونجا میتونین بهت پیم بدن و زنگ بزنن بهت اگه میدونی از تل و وات هم مسدودشون کن
دوستمون راست میگن گلی فقط شکارهایی که مسدود کردی دیگه نمیتونن بهت زنگ بزنن البته اگه تو واتساپ یا تل ...
تل و وات که ندارم شوهرم نمیذاره نصب کنم فقط دستم خورد شمارم رفت یه جایی اونجا هم پسرو و دختر کلا منم از ترسم شماره های غریبه هارو انسداد کردم 🥺🥺🥺😭😭😭🤦♀️
دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم ممنون🥺🙏