2777
2789

بچه ها گوشیم سامسونگه و من تو تنظیماتش شماره هایی که ناشناس هستن رو مسدود کردم سوالم اینه حالا که مسدود شدن دیگه هیچ غریبه ایی نمیتونه تماس بگیره چی میشه کسی میدونه جواب بده 🥺🥺🥺🙏

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مشدود شده ها نمیتونن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
فقط شماره هایی ک مسدودن نمیتونن تماس بگیرن

نوشته بود انسداد کردن شماره هایی ناشناس مثلابه مثال اگه تو شمارمو داشته باشی نمیتونی که باهام تماس بگیری درسته؟

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
وا فقط اونایی که مسدودشون کردی نمیتونن بهت پیام بدن یا باهات تماس بگیرن بقیه دیگه چیه؟ مگه میشه هیچ ...

خب نوشته بود انسداد کردن شماره های ناشناس منم فعال کردم 

فقط شماره هایی ک مسدودن نمیتونن تماس بگیرن

دوستمون راست میگن گلی فقط شکارهایی که مسدود کردی دیگه نمیتونن بهت زنگ بزنن البته اگه تو واتساپ یا تلگرام مسدود نباشن اونجا میتونین بهت پیم بدن و زنگ بزنن بهت اگه میدونی از تل و وات هم مسدودشون کن

دوستمون راست میگن گلی فقط شکارهایی که مسدود کردی دیگه نمیتونن بهت زنگ بزنن البته اگه تو واتساپ یا تل ...

تل و وات که ندارم شوهرم نمیذاره نصب کنم فقط دستم خورد شمارم رفت یه جایی اونجا هم پسرو و دختر   کلا منم از ترسم شماره های غریبه هارو انسداد کردم 🥺🥺🥺😭😭😭🤦‍♀️

خب برو همون قسمت دوباره غیر فعالش کن اگه میخوای 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

نه میخوام فعال بمونه کسی به جز مخاطبینم نتونه زنگ بزنن

اره عزیزم درسته

مطمئنی؟

خیلی میترسم عجب گوهی خوردم 🥺🥺🥺😭🤦‍♀️🤦‍♀️