2777
2789

من بچه ندارم ولی امشب کاملا درکت میکنم 

از بس قصه گفتم و قربون صدقه رفتم و التماس وردم بخوابه خوابید 

الان دیگه خوابم نمیره  

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچم انقدر اذیت میکنه برای خواب 🤯🤯🤯

بعضی وقتا میرم تو اتاق بچه رو بخوابونم خودم زودتر خوابم برده😐😁 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
من بچه ندارم ولی امشب کاملا درکت میکنم  از بس قصه گفتم و قربون صدقه رفتم و التماس وردم بخوابه ...

برای کی قصه خوندی

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
مال ما ۵ سالشه تازه داره سریال نیگا میکنه تا ۲ بیداره 

شوهرم گفت من براش قصه میگم بخوابه شوهرم زودتر خوابش برد بخدا خودم نمیفهمیدم چی دارم براش قصه میگم ولی خیلی کنجکاوانه گوش میداد هیم میپرسید دخترشاه الان چکار کرد زنعمو؟ کسی داستان به این چرتی احتمالا تا الان براش نگفته   

عزیزم نزارین انقدر بیدار بمونه براش ضرر داره 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
برای کی قصه خوندی

پسرجاریم 

شوهرم گفت من براش قصه میگم بخوابه شوهرم زودتر خوابش برد بخدا خودم نمیفهمیدم چی دارم براش قصه میگم ول ...

اره اونقدر هم با جزئیات می پرسن آدم از گفتنش پشیمون‌میشه 

قبلا که هوا سرد نبود می رفت تو کوچه بازی میکرد خسته میشد ساعت ۱۱ می خوابید ولی الان همش تو خونه است دیگه نمیخوابه 

خواهر زادم هستش مادرشم عین خیالش نیست خودش ۱۲ میخوابه 

اره اونقدر هم با جزئیات می پرسن آدم از گفتنش پشیمون‌میشه  قبلا که هوا سرد نبود می رفت تو کوچه ...

بله درسته