2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن تبادل نظر

دقیقا عین همین عبارت بالا رو داخل گوگل سرچ کنید و نظرات دیگران رو دربارش بخونید 

این کتاب روحیه تون رو ب بالاترین حد ممکن میرسونه ب شرطی ک تمریناشو در حد توان انجام بدید. اونقد تمریناش ساده ست و حجم کتاب خیلی کمه

داخل گوگل اینم سرچ کنید:
تجربه نصراله رادش از کتاب معجزه شکرگزاری

احساسم بهم میگه اونایی ک موفق ب خوندن این کتاب میشن، خدا خیلی دوسشون داره.
(با اینکه طرفدار قانون جذب نیستم ولی عاشق این کتابم. قانون جذب کلی انتقاد بهش وارده ولی شکرگزاری هیچ انتقادی بهش وارد نیست هرچقد خدا رو شکر کنیم بازم کمه) 

بعد خوندنش همش حسرت میخورید ک ای کاش سالها قبل خونده بودینش. 

اگه ب حرفم رسیدید و از نظر روحی کاملا متحول شدید و کلا ب یه آدم دیگه تبدیل شدید، دعام میکنید؟ 😍

کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن تبادل نظر دقیقا عین همین عبارت بالا رو داخل گوگل سرچ کنید و نظرات دیگ ...

عزیزم‌شما‌خودت‌خوندب

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را🧚               بداخلاق نیستم ولی با هر کس مثل خودش برخورد میکنم احترام بذاری لایق احترامی💕.                                           پرسپولیسی ام❤️
منم یه غم عمیق تو قلبمه .توچرا؟

من از دست شوهرم ناراحتم خیلی گریه کردم

خیلی جدیدا بی عاطفه شده

از وقتی زایمان کردم حدود یکساله هیچ جا نرفتم همش خونم در حال بچه داری بهشم میگم منو ببر بیرون محل نمیده،از خانوادمم دورم

خیلی حالم بده پسرم نبود خودمو میکشتم

چقدر تنهام

همش ازم ایراد میگیره

بعضی وقتا انقدر کلافه میشم یه پسرم با صدای بلند میگم مامان بخواب منم خستم ناراحت میشه میگه سر بچه داد زدی چزا،بخدا منم آدمم دلم میخواد پیش خانوادم بودم دلم میخواد با همسرم برم بیرون

همه چیش شده فقط جلساتna

مادرش میره مسافرت ی پسر مجرد خونه داره من همیشه غذا میدم بهش ایندفعه اصلا حوصله تداشتم ولی بخدا همش تو دلم چرخید چرا غذا ندادم به برادر شوهرم تا رسید منو متلک بارون کرد مادرشوهرم که چرا غذا ندادی 

دلم گرفت بخدا خودم خیلی ناراحت بودم چرا غذا تدادم با بچه کوپیک فرصت نکردم

به شوهرم میگم اگر ی کم جلو فامیلات وایمیسادی الان به من این همه متلک نمیداختن میگه به من چه😑خودت از خودت دفاع کن

من از دست شوهرم ناراحتم خیلی گریه کردم خیلی جدیدا بی عاطفه شده از وقتی زایمان کردم حدود یکساله هیچ ...

الان اوضاع همه زنو شوهرا همینه غصع نخور گول روابط فیک اطرافم نخور ...مشکلی نداری ک خواهر خداروشکر کن تو شرایط من نیستی

الان اوضاع همه زنو شوهرا همینه غصع نخور گول روابط فیک اطرافم نخور ...مشکلی نداری ک خواهر خداروشکر کن ...

شوهرم نه بداخلاق نه بددهن...فقط آدمو محل نمیده خیلی بی خیاله بخدا اینم بده