2777
2789
عنوان

پایین اوردن تب بچه...مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 6549 بازدید | 21 پست
اولویت با تب هست. با پاشویه و شربت استامنیوفن پایینش بیار. ولی حتما دکتر ببر. تب برا بچه دلایل مختلف ...

اخه سنش خیلی کمه مطمئنم میترسه ...خودمم مثه شما از بیهوشی میترسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در موقع سرماخوردگی معمولا تب تا سه روز عادیه بااستامینوفن باید قطع بشه اما اگه قطع نشد دوحالت داره یا بچه عفونت داره یا اگه سن دندون درآوردن هست دندون درمیاره من دختر اولم واسه دندوناش اصلا تب نداشت ولی دومی تا یه هفته تب داشت همش گریه میکرد چیزی هم نمی‌خورد نمیذاشت ازجام بلند شم همش شیر می‌خورد دخترمنم فقط شبا تبش بالا می‌گرفت غصه نخور خوب میشه زود زود شیر بده زوری غذا نده اگرم بهتر نشد ببر دکتر

اخه سنش خیلی کمه مطمئنم میترسه ...خودمم مثه شما از بیهوشی میترسم

من دخترم رو یک سال و ده ماه بیهوش کردم. خیلی راحت بود. بیمارستا خصوصی بردم. دختر من خیلی زود دندون در اوزد خیلی زود هم خراب شدن. من که خیلی پشیمونم. همیشه میگم کاش زودتر میبردم که مجبور نمیشدم دندونا بچه رو تخلیه کنم کو تا هفت سالگی که دربیان. تازه از یک سالگی بچه گریه کرد تا یک سال و ده ماهگی. ایقد عذاب وجدان اون ده ماه رو دارم. درد دندون برا بچه بی زبون خیلی سخت بود

در موقع سرماخوردگی معمولا تب تا سه روز عادیه بااستامینوفن باید قطع بشه اما اگه قطع نشد دوحالت داره ی ...

ببخشید استارتر عزیز بخدا اینقد بی‌خوابی کشیدم اشتباه خوندم 😂😂ببر دکتر عفونت داره شرمنده