2777
2789

سلام اومدم قهر یه ماه بچمو ندیدم نمیارن هر چی پیام میدم زنگ میزنم به شوهر و مادرشوهر قائم میکنن نه تکلیفم روشن میکنن نه بچمو میارن موندم خدا چیکار کنم حالم خیلی بده برام دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پیامی بدم بهشون بسوزن، انگار نه انگار هر روز دارم میگم بچمو بیارید

عزیزم تا ۷ سالگی بچه طبق قانون باید پیش مادرش باشه

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
مجبور شدم حالا هر چی میگم نمیارن

برو در خونه ی مادر شوهرت کولی بازی در بیار یه بار بچه منم شوهرم گذاشت خونه ی مادرش زنگ بهش زدم اونقدر پشت تلفن داد زدم و دعواش کردم که ترسید سپرده بود به خواهراش  که  من اگه اومدم اونجا حرفی زدم هیچکس حق نداره جواب بده بمیرم برای دلت خواهر 

برو در خونه ی مادر شوهرت کولی بازی در بیار یه بار بچه منم شوهرم گذاشت خونه ی مادرش زنگ بهش زدم اونقد ...

دلم خونه خیلی آدم نیستن دلم لک زده برا دیدنش نامرد ها الان پ میدم به کل فامیلتون میگم ریش سفید میارم از طرف خودتون از ابرو ریزی میترسن 

دلم خونه خیلی آدم نیستن دلم لک زده برا دیدنش نامرد ها الان پ میدم به کل فامیلتون میگم ریش سفید میارم ...

نباید میزاشتی اینقدر طولانی میشد  دخترت عادت نکنه به نبودنت پیام نده هماهنگ میکنن  بچه رو قائم میکنن  بی خبر با ریش سفید برو با بابات