2777
2789
عنوان

میخام بهش بگم، 😐👀

260 بازدید | 18 پست

با ی پسره چت میکنم کراشمه. بم گفت ک کسی تو زندگیش نیس! بعد امروز  یه استوری عاشقانه گذاشته بود میخاسم اینو بهش بگم👇

اگ کسی رو تو دلت میخای یا.. بگو

این حرفم در رابطع با استوریه اینستات بود..

البتع خیلی استوریا مخاطب خاصی ندارن ولی خب خاستم حرف  و نظر خودتو بدونم)) 

بنظرتون کامله جملم؟ اصلا به روش بیارم؟ یا کلا چی بگمش 

لطفا بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ضایعس نگو

به تو هم ربط نداره که اخه ضایع میشی دیدش عوض مبشه نسبت بهت

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت
اگه راحتی باهاش بگو داداش درد و دل کن  رو کلمه داداش تاکید کن😂 کیه این دختر خوشبخت

بره گمشه دختره

ن من دوسش دارم نمیتونم بش بگم داداش 

چکار کنم اخهههههه

خب نمیشع ک صندلی ذخیره کسی باشی!! پس چکار کنم چطور بهش بفهمونم؟ 

شاید تو نظرش باشی!

صبر کن به مرور مشخص میشه

فقط پاپیش نذار

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت
بره گمشه دختره ن من دوسش دارم نمیتونم بش بگم داداش  چکار کنم اخهههههه

سخت نگیر

اول میشه داداش بعد میشه آقاش😉