2777
2789
عنوان

چرا شوهرم منو باخودش نمیبره خرید

811 بازدید | 26 پست

همیشه برای خریدای مردونش با داداشاش میره پس من چی منم دوسدارم رو پوشش نظر بدم داداشاش با خانمشون میرن فقط برامنه ک یاتنها یا با پسرخاله ایی عمه ایی میره میگه تو بلد نیستی نظر بدی کلی غر میزنم دعوا میکنم ولی انگار ن انگار میگه بسه برو الانم قول داد پنجشنبه منو ببره بازار چون درو براش باز نکردم ماشینو ببره بیرون بهش گفتم سردمه گفت دیگ نمیبرمت حالا ک لج میکنی خب منم زورم میاد بااینو اون بره من زنشم خب دلم گرفته ازش ولی بروش نمیارم 

توروخدا هرکی امضامو میخونه ی صلوات برای رفع حاجتم بکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهتره که .آبجی من همش ناله داره میگه منو تو گرما سرما میکشونه برا لباساش خب یکم مرد باش خودت برو 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
شوهر منم نمبره همیشه با بقیه میره

کلا منو خرید نمبره ن فقط خریدای خودش😂😂

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
من براخودم همیشه تنهامیرم

وای منم،خیلیم راحتترم

البته بادوتا بچه

شوهرم که میاد همش غر میزنه خسته میشع

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰