2777
2789
عنوان

بیا تو خجالت نکش😐🤤

450 بازدید | 24 پست

آغا و خانوما بیاین از سوتی ها و کارهای خنده دار و خنگ بازیاتون بگین حال و هوامون عوض شه😁😂

خودم: یبار کوچیک بودم با داداشم رفتیم ساندویچی

و سفارش دادیم اومدیم نشستیم‌. بعد یدونه نمکدون بود روی میز من به داداشم گفتم این چطور باز میشه؟ (یکم عجیب غریب بود)

گف بپیچون.

منم گذاشتمش تو کیفم😂😂😂

داداشم گف چکار کردی ؟ گفتم پیچوندم پاشو بریم😑😂

۲_یبارم داداشم نصف شب بیدار شد رفت wcمنم بیدار شدم رفتم آب بخورم که یدفعه دیدم یکی از wc تو تاریکی با یه نور آبی(بیرون سرویسمون یه چراغ آبی هس) اومد بیرون

خدا شاهده لیوان آبی که دستم بود جوری پرت کردم سمت داداشم که بنده خدا اسمشم یادش رفته بود😑😂😂😂

خیلی رویا به خودم بدهکارم💫👌

منی ک خجالتیم چی😝😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار رفتم دنبال دوستم در خونشون، فککردم الان دوستم میاد درو باز میکنه، در ک باز شد یدفه پریدم جلوش ترسوندمش، مامانش بود، از ترس مات مونده بود، اونققففففققد خجالت کشیدم ک نگوو، دیگه دم درشون نرفتم 😄

مدیونت شدم بخدا😂😂

😁😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻