2777
2789
عنوان

خواهش میکنم هرکسی بچه داره بیاد . خواهش میکنم ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 71 پست
ععزیزم پسر من هر نیم ساعت داره این حالت رو تکرار میکنه  بچه شما چند بار میلرزید؟

واسه من ثانیه ای بود 

یعنی فاصله بین دوتالرزشش چندثانیه بود 

اگرم خواب بود باید بیدارش میکردم تا خوب میشد 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
واسه من ثانیه ای بود  یعنی فاصله بین دوتالرزشش چندثانیه بود  اگرم خواب بود باید بیدارش م ...

وای مثل پسر من 

میشه اگر زحمتی براتون نیست این سوالامو جواب بدین؟ 

چند وقتش بود اینجوری میشد؟ تا چند وقت ادامه داشت؟ مقارن با زمان خاصی مثل دندون دراوردنش نبود؟ یا مثلا رفلاکس نداشت؟ 

دکتر نبردین؟ الان خوب شدع؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای مثل پسر من  میشه اگر زحمتی براتون نیست این سوالامو جواب بدین؟  چند وقتش بود اینجوری ...

نوزادبود فک کن هشت روزگی شروع شد 

حدود یکماه چهل روزیم اینجور بود رفته رفته کم شد 

دکتر نبردم 

نوزادبود فک کن هشت روزگی شروع شد  حدود یکماه چهل روزیم اینجور بود رفته رفته کم شد  دکتر ...

اها پس نوزاد بوده 

پسر من ۹ ماهشه دو هفته ای هست اینجوری شده اول روزی ۳ یا ۴ بار بود الان شده هر نیم ساعت یکبار

شما نفهمیدی مشکل از چی بود که اینجوری میشد؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اها پس نوزاد بوده  پسر من ۹ ماهشه دو هفته ای هست اینجوری شده اول روزی ۳ یا ۴ بار بود الان شده ...

من هشت روزگی ازش آزمایش خون گرفتن واسه زردی توخواب بود حین نمونه گیری خودم فک کردم ازاونه 

استرس.نده.به.خودت.منم.دخترم.همسن.بچه.ی.شماست.همینطوری.میشه

روزی چند بارمیشه؟

من هشت روزگی ازش آزمایش خون گرفتن واسه زردی توخواب بود حین نمونه گیری خودم فک کردم ازاونه 

مممنونم عزیزم که جواب دادین

برای پسرم دعا کنید چیزی نباشه از استرس دارم خفه میشم

مممنونم عزیزم که جواب دادین برای پسرم دعا کنید چیزی نباشه از استرس دارم خفه میشم

نگران نباش پسرمنم یه دوره اوجش بود روزی چندبار اینجور میشد دیگه رفته رفته کم وکمتر شد 

سلام عزیزم  سونو نداده بود نواز مغز گرفتن  نوار مغزش خوب بود اما دکتر گفت لرزشا طبیعی نی ...

خب خداروشکر، گفتم عزیزم، خدای نکرده اتفاقی اگر افتاده باشه با علایم مخصوصی خودش رو نشون میده. به نظرم اون لرزشا هم زیاد نگران کنده نیست، اگر چه نیاز به پیگیری برای اطمینان خاطر هست.ً