2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸منفی نیست که بالای ۵فک کنم مشکوکه چن روز دیگه بیبی بزار اگه مثبت شد برو آز 

من هر ماه موعدم عقب میفته آزمایش از ۰یا۱ یا۲بالاتر نمیره البته تو آزمایشگاه مختلف انجام دادم فک کنم لقاح دیر تشکیل شده چن روز صبر کن

۱ روز 

ببین از روی بیبی چکت که بارداری من مطمئنم بزار پنج شنبه دوباره آز بده ببین چی میشه آزمایشگاهی که رفتی معتبر بود

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

من الان بی بی چک و دیدم مثبت بود ک

نکنه خراب بوده

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
نمیدونم والا تو این شهر غریبم

یه بیبی چک دیگه هم بگیر فردا صبح بزن باید هم زودتر رنگ بگیره هم پر رنگتر بشه به نظر من خطای آزمایشگاهی بوده با این رنگ بیبی باید بتات بالاتر از اینا باشه پنج شنبه هم دوباره آز بده انشاالله که مثبته و مامان شدی

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

فکر میکنم عددبتات مشکوکه  نه منفی..۴۸ ساعت دیکه دوباره بتا رو تکرار کن حتما

دوباره بی بی جک بزن ببین چجوریه باز

این ماه امپول یا قرصی مصرف نکردی؟؟؟

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

فکر میکنم عددبتات مشکوکه  نه منفی..۴۸ ساعت دیکه دوباره بتا رو تکرار کن حتما دوباره بی بی جک ...

ن اصلا فقط فولیک اسید 

همون موقع ک بیبی چک گذاشتم بلافاصله هم رنگ گرفت