2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاید

71 بازدید | 8 پست

من باردارم امروز نوبت مراجعه دارم دیشب با شوهرم حرفم‌شد قهر‌کرد امروز رفت سرکار بیدار نشدم صبحانشو اماده نکردم راهش ننداختم دوتا پست قبلمو بخونید میدونید چرا حرفم شده  امروز نوبت مراجعمه منو گذاشته توبلک لیست هرچی زنگ‌میزنم‌اشغاله  برای مراجعم‌باید برم شهر دیگه پولم‌ ندارم خودم برم بنظرتون چیکارکنم من 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خانواده خودت نیستن تماس بگیر با خانواده همسرت بگو هر کار می کنم گوشیش نمیگیره باید برم دکتر . میخواستم بگم هزینه اش رو برام بزنه. اگه ممکنه شما بدید برگشت از سرکار میگم واریز کنه براتون. 

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
بگو گوشیش خاموشه نگو اشغال میزنه

اونا زنگ‌بزنن میگیره و متوجه میشن  چون شوهرم بامن خرفش میشه جواب خانواده منم نمیده

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻