2777
2789
بستگی ب اندامت داره اگه تپلی لباس رنگ تیره و با خط های عمودی کشیده تر نشونت میده  اگه لاغری سع ...

لباس تیره با خط های عمودی!!!!!!!

اونم تو جشن عروسی برادر!!!!!

اصلا مگه داریم؟؟؟

خدایا خودت هوامو داشته باش،من اونقدم قوی نیستم همش وانموده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ لاغری ی لباس پرنسسی اگ موهات بلنده موهاتم باز بزار با ی ارایش لایت

موهام بلنده 

هنوز دو دلم رنگ کنم یا نه چون برا عروسی خودم رنگ نکردم میگم الان رنگ کنم تغییر کنم🤔😁

لباس تیره با خط های عمودی!!!!!!! اونم تو جشن عروسی برادر!!!!! اصلا مگه داریم؟؟؟

مشکی رنگ خیلی شیکیه و اکثر لباس های مزونی و گرون قیمت مشکی هستن حتی لباس عروس مشکی هم هس 😉

دوما تیره لزوما مشکی نیست سرمه ای. طوسی. سبز تیره. آجری. بادمجونی همه تیره محسوب میشن

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚
مشکی رنگ خیلی شیکیه و اکثر لباس های مزونی و گرون قیمت مشکی هستن حتی لباس عروس مشکی هم هس 😉 دوما تی ...

من‌کاری با رنگ مشکی ندارم همین دو سه هفته پیش من جشن یکی از نزدیکان دعوت بودم یه پیرهن مشکی مخمل خریدم

من میگم راه راه چیه آخه اصلا لباس مجلسی راه راه با خط های عمودی ندیدم یا الان خیلی وقته که مد نیست

خدایا خودت هوامو داشته باش،من اونقدم قوی نیستم همش وانموده...
من‌کاری با رنگ مشکی ندارم همین دو سه هفته پیش من جشن یکی از نزدیکان دعوت بودم یه پیرهن مشکی مخمل خری ...

راه راه اسم پارچه ش دیپلمات هستش و معمولا خط ها باریک و محو ک خطای دید ایجاد بشه و کشیده نشون بد  اندام رو  ن اینکه خط خطی باشه و عین لباس زندانی ها😊

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚