2777
2789

سلام،من تیر ماه ثبت نام کردم کلا سه پایه ۱۰۵واحد هست که من میخوام ۱۴۰۲ کنکور بدم هر جور حساب میکنم اگه اگه همه واحدامو پاس کنم باز ۱۰ واحد میمونه، بنظرتون میتونم کنکور شرکت کنم اون ده واحدو دی ماه ۱۴۰۲ پاس کنم اگه دانشگاه قبول شم مشکلی پیش نمیاد...یا اینکه احتمالش هست با مدیر مدرسه صحبت کنم اون ده واحد یه جوری واسم پاس کنه که بتونم تا اون موقع دیپلمموبگیرم. اون ۱۰ واحدم ۶واحدش تربیت بدنیه ۴ واحدش هنره

مرسی خدای مهربونم🧚‍♀️�عاشق پسرمم

میشه نهایت اگ دانشگاه در اومدی ی ترم مرخصی دانشگاه رو میگیری تا پاس کنی اون ۱۰ ۱۵ واحدو

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

تو فعلا ۵۰ واحدشو پاس کن تا بعد درسای دبیرستان اگ تجربی هم باشی پاس شدن هر درس مکافاته اونم برا کسی ک یا ی مدت از درس فاصله گرفته یا نمرات درسیش ضعیفه

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه نهایت اگ دانشگاه در اومدی ی ترم مرخصی دانشگاه رو میگیری تا پاس کنی اون ۱۰ ۱۵ واحدو

واقعا اینجوری میشه آخه شنیده بودم حتما باید واسه ثبت نام دانشگاه باید مدرک دیپلم باشه

تو فعلا ۵۰ واحدشو پاس کن تا بعد درسای دبیرستان اگ تجربی هم باشی پاس شدن هر درس مکافاته اونم برا کسی ...

ن درسام خوبه میتونم همشو پاس کنم.همش چهار ساله از درس دور بودم نهم خوندم دیگه نخوندم

واقعا اینجوری میشه آخه شنیده بودم حتما باید واسه ثبت نام دانشگاه باید مدرک دیپلم باشه

والا تا پنج سال پیش ک من پیش دانشگاهی  بودم  ایجور بود ک تا سوم بایدددد کامل پاس باشی از پیش دانشگاهم باید چن درس پاس شده داشته بودی مثلا اگ ی دو سه درس افتاده باشی کنکور میدی میمونی تا اون دو درس پاس شی الان ک نظام جدید شده اگ قانونا فرق کرده باشه نمیدونم

ن درسام خوبه میتونم همشو پاس کنم.همش چهار ساله از درس دور بودم نهم خوندم دیگه نخوندم

حیف بود واقعا چرا نخوندی حالا هم عیب نداره نهااایت حالا هم بشه دوسه سال دگ تمامش میکنی هنوز ک سنی نداری من نیمه دوم ۷۷ تو فک کنم ۸۰ باشی اره؟

حیف بود واقعا چرا نخوندی حالا هم عیب نداره نهااایت حالا هم بشه دوسه سال دگ تمامش میکنی هنوز ک سنی ند ...

آره ۸۰ خانوادم زود شوهرم دادن، ن دوست دارم زود تر برم دانشگاه تمومش کنم سنم داره میره بالا انگیزمو از دست میدم.خدا کنه درست بشع یه عالمه پول کتاب تست دادم، که بتونم ۱۴۰۲کنکور بدم😩

والا تا پنج سال پیش ک من پیش دانشگاهی  بودم  ایجور بود ک تا سوم بایدددد کامل پاس باشی از پ ...

یعنی شما بدون اینکه مدرکتون آماده بشه دانشگاه ثبت نام کردین بد مرخصی گرفتین، خدا کنه واسه منم اینجوری قبول کنن

آره ۸۰ خانوادم زود شوهرم دادن، ن دوست دارم زود تر برم دانشگاه تمومش کنم سنم داره میره بالا انگیزمو ا ...

عیب نداره عزیزم ی سالم دور تر هیچ اشکالی نداره مهم اینه ک اخر بری دانشگاه.. چرا بعد از عروسیت ادامه ندادی مگ ازدواجت سنتی بود؟ حالا من ۱۸ سالگی عقد کردم ولی ب زور خودم بود چون عاشق شوهرم بودم😂 ترم اول دانشگام تمام شده بود شوهرم میگف نرو برا چیه گفتم کر بشین ولی چون ۴ ماه بعد عروسی کردم و بعدش زود حامله شدم با ای وجود ۹ ماهه باردار بودم رفتم گواهییناممو گرفتم امتحانای دانشگامو میدادم دگ ولی فقط فوق دیپلم گرفتم حالا ایشالا مهر ماه هم میرم برا لیسانس البته من بابام خداروشکر وضع مالیش خیلی خوبههه حمایتم میکنه همه جوره 

عیب نداره عزیزم ی سالم دور تر هیچ اشکالی نداره مهم اینه ک اخر بری دانشگاه.. چرا بعد از عروسیت ادامه ...

آره سنتی تو شهر ما همه از دم زیر ۱۵ ازدواج میکنن.منم بلافاصله باردار شدم وگرنه درسمم خیلی خوب بود.من برنامه ریزی کرده بودم واسه ۱۴۰۲بمونه واسه یه سال دیگش کلا انگیزم نابود میشه.باز میرم با مدیر مدرسم حرف میزنم میگم یه کاریش کنع، فقط خدا کنه قبول کنه.

درضمن موفق باشی عزیزم💝

یعنی شما بدون اینکه مدرکتون آماده بشه دانشگاه ثبت نام کردین بد مرخصی گرفتین، خدا کنه واسه منم اینجور ...

ن من ک نه ولی دوستام ک میخواستن کنکور بدن و دو سه درس افتاده بودن ایجور کردن من درسام پاس بودن دانشگاه ازاد بدون کنکور ثبت نام کردم

آره سنتی تو شهر ما همه از دم زیر ۱۵ ازدواج میکنن.منم بلافاصله باردار شدم وگرنه درسمم خیلی خوب بود.من ...

قربونت عزیزم ایشالا مگ کدوم استانی؟ چخبره بابا مگ بچه بازیه حالا تو شهر ما میگن سن مناسب دختر از ۲۲ تا ۲۷

ن من ک نه ولی دوستام ک میخواستن کنکور بدن و دو سه درس افتاده بودن ایجور کردن من درسام پاس بودن دانشگ ...

آها منم باز مدیرم حرف میزنم ان شالله که قبول کنع.۱۰ واحد و واسم پاس  کنه.یه سوال دیگه دوستات مهر ماه نرفتن دانشگاه بد از پاس کردن امتحاناشون تو دی ماه رفتن دنشگاه.ببخشید زیاد سوال پرسیدم🥺

آها منم باز مدیرم حرف میزنم ان شالله که قبول کنع.۱۰ واحد و واسم پاس  کنه.یه سوال دیگه دوستات مه ...

والا اونا هم کنکور خواستن بدن چیزی در نیومدن دگ دی امتحان دادن بهمن اومدن دانشگاه ازاد مدیر کاری نمیتونه برات کنه چون امتحانای سوم ک کلا نهاییه و چهارمم فک کنم ی ۵ تاییش نهاییه میتونی همشو حضوری ثبت نام کنی برا هردرس فک کنم ۲۰۰ میگیرن مستمر ۲۰ میدن بهت ک ۷ هم بیاری ۱۰ کنن برات