2777
2789
عنوان

نذر

166 بازدید | 6 پست

چند شب پیش یه خوابی دیدم بعدانگارتوی خواب گفتم‌خدایا چهل تا بقره نذرت بعد توی خواب انگاری سوره بقره مثل سوره کوثر وآیت والکرسی کوتاه بود که نذر کردم الان واقعا سختمه چون توی ماه رمضان هم توی دوروز میخوننش خیلی سخته بخونمش باید چیکار کنم میشه به جاش چیز دیگه بدم یا اینکه بدم به کسایی که پول میگیرن به جای مردم ختم قرآن میگیرن یا اینکه یه گروه بزنم هرکی خواست بیاد و شرکت کنه هرکدوم یک بار بخونیم اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنید

به کسایی که پول میگیرن میتونی بدی 

ولی اینکه گروه بزنی باید بهشون اطلاع بدی 

چند هفته پیش روضه دعوت بودیم کلی تسبیح اوردن گفتن صلوات بفرستین 

مامانم دونه دونه نیت کرد داد دست من فرستادم تهش مداح گفت من نذر 124 هزار صلوات داشتم مرسی که فرستادین فقط نباید نیت میکردین چون نذر من بود😐 

پچ پچا شروع شد که ما راضی نبودیم و برای حاجت خودمون صلوات فرستادم😶 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یه آقای روحانی تو تلوزیون پاسخ سوال شرعی میداد یکی ا  بیننده ها پرسید اگه یه نذری بکنم بعد نتونم ادا کنم چی میشه گفت اگه صیغه نذر رو خوندی باید عینا همون نذر رو با همون شرایط ادا کنی صیغه نذر هم اینطوره که بگی بر عهده من است از برای خدا که فلان کار رو انجام بدم . عربی اش تو نت هست ولی لزومی نداره همون فارسیهم میشه اینطوری با خدا عهد میبندی اگه حاجت گرفتی فلان کار رو کنی. اما وقتی با خدا عهدی زبانی نبستی ادای اون هم بر گردن شما نیست. حالا شما خواب دیدی یه نیتی کردی اون که دیگه هوشیاری نبوده چه اصراری هست حتما انجام بدی؟؟ البته اگر توانشو داری خوبه ولی فکر نکنم برگردنت باشه چون صیقه نذر رو زبون نیاوردی. 

ببین یه آقای روحانی تو تلوزیون پاسخ سوال شرعی میداد یکی ا  بیننده ها پرسید اگه یه نذری بکنم بعد ...

اها ممنونم عزیزم واقعاسختمه نمیتونم میتونستم که خیلی خوب بود