sorme96 مدیر عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 3803 عنوان خانما یه کاربر بود به اسم آرزو که تو قهر فهمید بارداره و...ازش خبر ندارید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 62 پست که چون تو قهر خبر بارداریشو داد پدرشوهرش اینا میگفتن بچه از پسر ما نیستاینم قهر کرده بود خونه باباش بود قرار شد بعد دنیااومدن بچه آز دی ان ای بدهخیلی وقته نیومدم گمش کردم یا رب نظر تو برنگردد... ❤ 1400/10/14 | 02:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشمائیل00 عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 8939 خداروشکر ازیه موجود عوضی راحت شدم خیلی متاثر شدم سرگذشتت رو فهمیدم، کار خوبی کردی ازش جدا شدی لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 ایشالله شوهر سابقت ب زمین گرم بخوره انشاالله {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 خیلی متاثر شدم سرگذشتت رو فهمیدم، کار خوبی کردی ازش جدا شدی هرکس سرنوشتی داره واگذارش به قران و خدا {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 چجوری به تو تهمت زده بود پسرش زن گرفته بعد که😏 من جداشدم اون ازدواج کرده {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
mahtisaaaa عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 4244 من جداشدم اون ازدواج کرده ان شاالله روز به روز خوشبخت تر از دیروز باشی گل من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 ان شاالله روز به روز خوشبخت تر از دیروز باشی گل ممنون عزیز دعاکنید شاید دل یک کاربر پاک ترازمن باشهبچموبگیرم کلن ازش {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
mahtisaaaa عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 4244 ممنون عزیز دعاکنید شاید دل یک کاربر پاک ترازمن باشه بچموبگیرم کلن ازش نمیدونم چرا ولی حس میکنم یه مدت دیگه کلن از بچت دور میشه و نمیاد دنبالش اونجور.امیدوارم هرچی به صلاحته برات پیش بیاد امیدت به خدا من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 نمیدونم چرا ولی حس میکنم یه مدت دیگه کلن از بچت دور میشه و نمیاد دنبالش اونجور.امیدوارم هرچی به صلاح ... خدا از زبونت بشنوهخدا خیرببینی انشاالله {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 خانم ها برام دعاکنید بادلهای پاک تونکه بتونم با رای اعاده حیثیت بتونم اون کثافت رو منع کنم از دیدن پسرمچون لیاقت نداره {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
پرستش،کیوانمهر عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 1511 خانم ها برام دعاکنید بادلهای پاک تون که بتونم با رای اعاده حیثیت بتونم اون کثافت رو منع کنم ... عزیزمچقدر برات ناراحت شدماما خداروشکر که پسرت صحیح و سالمهانشاءالله همون اتفاقی بیفته ک دوست داری و به صلاح خودتو پسرته ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂 تو هم ک ریدی... 🙃
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 عزیزم چقدر برات ناراحت شدم اما خداروشکر که پسرت صحیح و سالمه انشاءالله همون اتفاقی بیفته ک دوست د ... ممنون عزیزمانشاالله پسرم رو کاری کنم دیگه نبین اون نامرد رو {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
sorme96 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 3803 نه عزیزم نمیزارم خداازشون نگذره خدا نمیگذره خیالت راحتولی حالم از این قانون بهم خورد که بچه هفته ای دو روز پیش پدری باشه ک اینهمه مدت منکر بجه ش بودهخدا سلامتی بهت بدهانشالله رای به نفع تو میدندیگه پای اون کامل بریده میشه یا رب نظر تو برنگردد... ❤
sorme96 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 3803 ممنون عزیزم انشاالله پسرم رو کاری کنم دیگه نبین اون نامرد رو مردی که اینقدر بی وجدانه یه مدت دیگه پسرشو کامل فراموش میکنهبهت قول میدم روزای خوبت زودی میان😇 یا رب نظر تو برنگردد... ❤
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 خدا نمیگذره خیالت راحت ولی حالم از این قانون بهم خورد که بچه هفته ای دو روز پیش پدری باشه ک ا ... انشاالله قانون مسخره است بخدا {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 مردی که اینقدر بی وجدانه یه مدت دیگه پسرشو کامل فراموش میکنه بهت قول میدم روزای خوبت زودی میان😇 انشاالله خداکنولی انقدر بی وجدان که میادبچمومیبره وبچموهوایی میکنه {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین