2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی متاثر شدم سرگذشتت رو فهمیدم، کار خوبی کردی ازش جدا شدی 

هرکس سرنوشتی داره واگذارش به قران و خدا

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
چجوری به تو تهمت زده بود پسرش  زن گرفته بعد که😏

من جداشدم اون ازدواج کرده

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
 ان شاالله روز به روز خوشبخت تر از دیروز باشی گل

ممنون عزیز دعاکنید شاید دل یک کاربر پاک ترازمن باشه

بچموبگیرم کلن ازش

ممنون عزیز دعاکنید شاید دل یک کاربر پاک ترازمن باشه بچموبگیرم کلن ازش

نمیدونم چرا ولی حس میکنم یه مدت دیگه کلن از بچت دور میشه و نمیاد دنبالش اونجور.امیدوارم هرچی به صلاحته برات پیش بیاد امیدت به خدا

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤
نمیدونم چرا ولی حس میکنم یه مدت دیگه کلن از بچت دور میشه و نمیاد دنبالش اونجور.امیدوارم هرچی به صلاح ...

خدا از زبونت بشنوه

خدا خیرببینی انشاالله

خانم ها برام دعاکنید بادلهای پاک تون

که بتونم با رای اعاده حیثیت 

بتونم اون کثافت رو منع کنم از دیدن پسرم

چون لیاقت نداره

خانم ها برام دعاکنید بادلهای پاک تون که بتونم با رای اعاده حیثیت  بتونم اون کثافت رو منع کنم ...

عزیزم

چقدر برات ناراحت شدم

اما خداروشکر که پسرت صحیح و سالمه

انشاءالله همون اتفاقی بیفته ک دوست داری و به صلاح خودتو پسرته

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
عزیزم چقدر برات ناراحت شدم اما خداروشکر که پسرت صحیح و سالمه انشاءالله همون اتفاقی بیفته ک دوست د ...

ممنون عزیزم

انشاالله پسرم رو کاری کنم دیگه نبین اون نامرد رو

نه عزیزم نمیزارم خداازشون نگذره

خدا نمیگذره خیالت راحت

ولی حالم از این قانون بهم خورد که بچه هفته ای دو روز  پیش پدری باشه ک اینهمه مدت منکر بجه ش بوده

خدا سلامتی بهت بده

انشالله رای به نفع تو میدن

دیگه پای اون کامل بریده میشه

یا رب نظر تو برنگردد...
ممنون عزیزم انشاالله پسرم رو کاری کنم دیگه نبین اون نامرد رو

مردی که اینقدر بی وجدانه یه مدت دیگه پسرشو کامل فراموش میکنه

بهت قول میدم روزای خوبت زودی میان😇

یا رب نظر تو برنگردد...
خدا نمیگذره خیالت راحت ولی حالم از این قانون بهم خورد که بچه هفته ای دو روز  پیش پدری باشه ک ا ...

انشاالله قانون مسخره است بخدا

مردی که اینقدر بی وجدانه یه مدت دیگه پسرشو کامل فراموش میکنه بهت قول میدم روزای خوبت زودی میان😇

انشاالله خداکن

ولی انقدر بی وجدان که میادبچمومیبره وبچموهوایی میکنه