2777
2789
عنوان

. همیشه غایبِ من، همیشه حاضری ..

157 بازدید | 18 پست

ﮔـﻴـــﺮَﻡ ﺗَـﻤـﺎﻡِ ﺩُﻧـﻴـﺎ ﺑِـﮕـﻮﻳَـﻨــﺪ،

ﻣـﺎ ﻣـﺎﻝِ ﻫَــﻢ ﻧـﻴـﺴـﺘـﻴــﻢ!…

ﻣــﺎ ﺑـﻪ ﺩَﺭﺩِ ﻫَـﻢ ﻧِـﻤــﻴـﺨُـﻮﺭﻳـﻡ!…

ﮔـﻴـــﺮَﻡ ﺁﺧَﺮﯾﻦ ﻣِﻌﯿﺎﺭِ ﺍﯾﻦ ﺟَﻤﺎﻋَﺖ ،ﺑَـﺮﺍﯼ ﻋِﺸﻖ،

ﺯﻳـﺮِ ﻳِـﮏ ﺳَـﻘﻒ ﺭَﻓﺘَﻦ ﺑــﺎﺷَـﺪ!…

ﮔـﻴـﺮَﻡ ﺩﻭﺳـﺖ ﺩﺍﺷـﺘَـﻦ ﺑِـﺪﻭﻥِ ﺳَـﻨَـﺪ ،ﺣـَﺮﺍﻡ ﺑـﺎﺷَـﺪ!..

.

ﻋَـﺠـﻴـﺐ ﺑـﺎﺷَـﺪ !…

ﺑـﺎﻭَﺭ ﻧَـﮑَـﺮﺩَﻧـﯽ ﺑـﺎﺷَـﺪ …

ﻣَـــــﻦ ﺍﻣّـﺎ ٬

ﮔـﻴـــﺮِ ﺍﻳـﻦ ﮔـﻴـــــﺮﻫﺎ ﻧــﻴـﺴـﺘَــﻢ ! …

ﻣﻦ ﺗــﺎ ﺍَﺑَـﺪ

ﮔـﻴـﺮِ ﭼِــﺸـﻤـﺎﻥِ ﺗُــﻮﺍﻡ…

ﮔﻴﺮِ ﺩُﻭﺳــﺖ ﺩﺍﺷﺘَﻨَﺖ.

شعر میبافم با نور آفتاب 

آغوشت سفره صبحِ دلم است 

بوسه هایت تنور داغ  

چشمانت سرریز عشق 

نفست بوی نارنج شمال 

وتو سلام اول هر صبحِ منی

#صبحت_بخیر_جانا

#سلام_صبحتون_دل‌انگیز

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‎‌‎‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه مجازی اینجوریه که، با دو تا گیف آغوشت رو لمس میکردم، وقتی صدات رو میشنیدم کلی حس و حال خوب بهم منتقل میشد، تا قبل تو فکرشو نمیکردم وارد رابطه‌ای بشم که کلی ازش دورم و امکانش نیست همدیگرو لمس کنیم، من هیچوقت نتونستم بغلت کنم، نتونستم خندهاتو از نزدیک ببینم، نتونستم گرمای دستات رو با پوست و جونم حس کنم، نتونستم زل بزنم توو چشمات، نزدیک نبودیم و کلی از هم دور بودیم، اما هیچوقت این دوری باعث نشد علاقم نسبت بهت کم بشه، هروز بیشتر و بیشتر شد، تو نزدیکترین آدم زندگیم، مهمترین آدم زندگیم، دوست داشتنی ترین آدم زندگی منی، مهم نیست کنارم نیستی و نمیتونم لحظهامو پر کنم از با تو بودن، مهم عشقیه که بین ما دوتاست، آره، یسری دوست داشتنا، یسری رابطه ها، یسری عشقا حتی اگه مجازی باشن از خیلی از رابطه‌های واقعی واقعی ترن، مهم قلب و احساسته، مجازی یا واقعی بودنش فرقی نمیکنه، عاشق که باشی همه چیزو به جون میخری حتی دور بودن از معشوق رو، من خیلی نیاز دارم به دیدنت از نزدیک، لمس کردنت، اما چاره‌ای جز روزشماری برای اون روز ندارم.