2777
2789

سلام دوستان من هفته ۳۳ بارداری هستم سونو رفتم گفت بچم ظریفه برای اینکه وزنش خوب باشه موقع بدنیا اومدن چیا باید بخورم

پسرمم وقتی بدنیا اومد با اینکه ۴۰ هفته بود ۲،۹۰۰ بود☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص پرگمام یاهمون مولتی ویتامین نخوردی؟

این ماه برام پریناتال نوشته نه پرگمام نخوردم هفته پیش هم رفتم دکتر برام لیدی میل نوشت نمیدونم پریناتال همون مولتی ویتامینه یا نه

بچه من ۳۴هفته ۲۹۰۰بود😄 خرما و ماست زیاااااااد میخوردم یا خرما و شیر گوشت کبابی دلستر عید بود اج ...

عزیزم اگه ۹ ماهتو تموم میکردی ۴ کیلو رو میشد حیف بچه وقتی کم وزن باشه خیلی سخته 

از پزشکت بپرس اگه موردی نیس شیرخشک مخصوص مادران لیدی میل بخور.. ارده شیره و مغزیجات و دلسترم عالی ه ...

آره اتفاقا برام لیدی میل نوشته امیدوارم تاثیر داشته باشه 

عزیزم اگه ۹ ماهتو تموم میکردی ۴ کیلو رو میشد حیف بچه وقتی کم وزن باشه خیلی سخته 

اره تازه با این‌وجو‌د همه میگفتن چقد رریزه انگار ساندویچه

نمیگفتن این بچه ۳۴هفنه بدنیا اومده خب😐!

خدایا شکرت ❤️
اره تازه با این‌وجو‌د همه میگفتن چقد رریزه انگار ساندویچه نمیگفتن این بچه ۳۴هفنه بدنیا اومده خب😐!

آره دیگه ولی خدارو شکر که سالم بوده اما در کل بچه وقتی وزنش خوب باشه هم شیر خوردنش راحت تره هم کلا کارای دیگش

می خواستم یک تجربه به خانم های گل بگم من در دوماه اخر بارداری در سونو متوجه شدم که جنین از رشد مناسب ندارد نزدیک به  1200 بود که از نرم خیلی پائین تر بود پزشکم توصیه کرد که برای اینکه جنین وزن و تکامل مناسب داشته باشد و خودت بعد  از زایمان شیر کافی داشته  و سیستم ایمنی نوزاد بعد از زایمام قوی باشد درکل یک نوزاد سالم  داشته باشید  شیر بز مصرف کن من هم این کار کردم در فرایند این دوماه حتی بعد از زایمان  وقتی وضعیت خودم باقیقه مقایسه می کنم هر روز برای بزشکم دعا می کنم . نوزاد متعادل و سالم دنیا امد همه بچه ها سرما و بیماری های مختلف می گیرند ولی خدا راشکر نوزاد من هنوز  که هنوز است یکبار هم سرما جدی که به پزشک مارجعه کنم نخورده است . البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل  دکتر مهبودی  در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . انشالله خدا حفظشون کنه  شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست