2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گچ گرفتم ولی سر نمیشد

احتمالا سفت گچ گرفته.امشب اولا که حتما زیر پات بالش بزار بخواب

بعدم حتما اگه دکتر بهت قرص آسپرین داده حتما حتما بخور

اگه نداده ، سعی کن انار یا یه چیزی که رقیق کننده خون باشه بخوری

فردا هم برو دکتر بگو سفت گچ گرفته

من گچ معمولی گرفته بودم... خیلی سنگین بود و اذیت میکرد سر نمی شد ولی احساس سرما طبیعیه سری بعدی ک شکست فایبر گلاس زدم خیلی دوره 20 روزه خوبی بود   ایشالله زودتر خوب بشی 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
من دو بار گچ گرفتم بار اول پام راحت بود بار دوم ولی کج گچ گرفته بود پام اذیت بود رفتم زودتر بازش کرد ...

اره خیلی سخته واقعا .البته انگشت پام شکسته و بیشتر تو قسمت مچ و کف پا فشار شدید حس میکنم