2777
2789
عنوان

گروه های فامیلی سمی ترینن

256 بازدید | 16 پست

تو‌گروه فامیلی دختر خالم‌ عکس لباس گذاشت برا فروش بجای اینکه بنویسم چنده نوشتم ج.ن.د.ه😆😆😆🤭🤭🤭🤭🤭

شمام تجربه ‌گروه فامیلی دارید بگید🤭😩😩😩همش هم یا دعوا وبحثه‌ هی دعوا میشه یا لفت میدن یا به رخ کشیدن و کنایه زدن و تیکه انداختنه این گروها

يبار بردنم همون لحظه لفت دادم خاطره اي ندارم😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چن سال پیش ی گروه داشتیم واقعا جو ارومی داشت فقط شوخی و خنده بود 

ولی دو سال اون گروهو داشتیم من ی کلمه هم حرف نزدم اصن  نمیدونم چرا تو گروه مونده بودم لفت نمیدادم😐💔

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫

همین رفت و امد سالی ی بارو بزور تحمل میکنم چه برسه ب گروه

گروه دارن ولی الحمدالله ما رو قبول ندارن 

هر چی بی حاشیه تر بهتر

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."