2777
2789
عنوان

صرافی خوب و مطمئن ایرانی

274 بازدید | 1 پست

سلام دوست عزیر ،امیدوارم حال دلت خوب باشه ، میخوای تو صرافی خوب و مطمئن ترید کنی من صرافی رمزینکس رو بهتون پیشنهاد میدم صرافیهای دیگه رو کار کردم هم کارمزدهاش بالاتر بود هم کار باهاش رو خوشم نمیومد ..اما در رمزینکس کارمزها پایینتره ضمن اینکه کارمزدها بر اساس میزان تریدتون در ماه تغییر میکنه و سطوح مختلفی داره هر چی تعداد تریدهاتون بیشتر بشه کارمزدتون پایینتر هم میاد مثلا در بازار ریالی از  0.3٪  به  0.25٪  و بعد به 0.2٪  کاهش پیدا میکنه و در بازار تتر یا دلاری 0.1٪ هست . در ضمن پشتیبانی چت آنلاین 24 ساعته داره و برداشت ریالی اگر تا ساعت یازده صبح درخواست بدید همون روز به حسابتون واریز میشه برداشت و واریز ارز دیجیتال هم که آنی و نهایت یه ربع در برخی ارزها طول میکشه که اون هم بخاطر تایید درشبکه ارسالی هست .. دوست داشتید از لینک زیر ثبت نام کنید پرسود باشید در ضمن شما میتونید با معرفی لینک خودتون به دوستان و ترید اونها ۳۰ درصد از کارمزد خرید و فروش رو بگیرید و کسب درآمد کنید  👇

برای ورود به صرافی و ثبت نام و احراز هویت کلیک‌کنید

سلام صرافی اوکی اکسچنج هم معتبره هم تعداد ارز های بالایی داره یعنی اینطور بگم که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو داره.من الان چند سالی هست که ازش استفاده میکنم و کاملا راضی هستم. فقط موقع ثبت نام قسمت کد معرف ۹۸۱۵۲ رو وارد کنید تا تو خرید ارز یه تخفیف جزئی داشته باشید . موفق و پر سود باشید❤️