2821
2789
عنوان

من گجیشک کشتم

407 بازدید | 25 پست

نمیخاستم بمیره میخاستم بگیرم نگاش کنم تو دستم جون دادخیلی ناراحتم

خدایا اگه صلاح دونستی دله منم شاد کن ی بچه صحیح وسالم بزارتودامنم وشمادوست عزیزاگه امضاموخوندی ی صلوات برای مادرشدنم بفرس اگرفرستادی بگومنم برات ایت الکرسی بخونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیکارکنم

خدایا اگه صلاح دونستی دله منم شاد کن ی بچه صحیح وسالم بزارتودامنم وشمادوست عزیزاگه امضاموخوندی ی صلوات برای مادرشدنم بفرس اگرفرستادی بگومنم برات ایت الکرسی بخونم

فک نمیکردم اینجوری شه نمیسونستم ب قران

چراااا :"))))))))

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
چراااا :"))))))))

گرفتم دستم مرد