2821
2789
من حس میکنم شاداب جان بارداری  چون خیلی احساساتی شدی ،یک بی بی چک بزن دقیقا منم موقع بارداریم ...

اره عزیزم خیلی حساس شدم اخه تقریبا ۳ماه اینا میشه خانوادنو ندیدم بشدت دلم تنگه،رفیق ندارم،اکثرا خونم،تفریحی ندارم،احسدس میکنم افسردگی دارم،این دورم از لحاظ روحی خیلی اذیت شدم،ولی عزیزم الان تو دورمم،مگ میتونم باردارباشم؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
نه بابا شاداب جان حساس نشو ادما تغییر میکنن ،الان منم مثل شوعرت دوست دارم دیگه ادما برام مهم نباشن& ...

قبول دارم ساراجان،من خودمم یکی زیادی ناز کنه میکشم کنار،ولی وقتی شوهرم خودشو بی تفاوت نشون میده واقعا دیوونه میشم،انتظار دارم رفتاراش مثل من باشه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در مور چی می‌خواستی حرف بزنی که؟ درمورد جمعه و رفتن با خانوادش نبود مگه ؟ از قبل تر از مادرشوعرت ت ...

اره در مورد این موضوع مفصل تر

اره شوهرم از یه چیزی خیلی بدش میاد،اینک مثلا میپرسه الان دلت چی میخاد من میگم نمیدونم😑چنبارم بهم گفته خواهش میکنم نگو نمیدونم من دوسندارم،تو خودت برنامه بریز و اینا

وری از بس رو این موضوع حساس شده من بدتر خودمو گم میکنم نمیدونم چی بگم

فاطمه جون درست میگه ،اگه حرفت رو واضح و توی موقعیت مناسب نزنی هیچ اثری نداره . مردا اصلا از قهر خان ...

سحرجون من خیلی نقطه ضعف نشون میدم ولی شوهرم نه اصلا،حوری رفتارمیکنه ک انگار چیزی براش مهم نیس،نمیدونم واقعا همینه یا نمیخاد نشون بده

🌼🌱😘😘😘 آره دقیقا آقایون از خانوم های گیر دهنده و قهر کننده دوری میکنن ( البته قهر به اندازه و ب ...

دارم رو خودم کارمیکنم ولی چنروزه میام همه زحمتامو نابود میکنم😐

بچه ها لطفا بیشتر راهنمدییم کنین،شرایط مشاور ندارم،شما تجربتون بیشتره کمکم کنین،

یه چیز دیگدوستان شما اگه جای من بودین،وهمسرتون درمورد روابط بامشتری،درمورد اعتماد،ازلحاظ عقیده واینا،یااینکه فک کنه میخام تغیرش بدم،چیکار میکردین چ جوابی میدادین

یه چیز دیگدوستان شما اگه جای من بودین،وهمسرتون درمورد روابط بامشتری،درمورد اعتماد،ازلحاظ عقیده واینا ...

شاداب عزیز❤

وقتی همسرت ازت می پرسه که چکار کنیم تو اول میگی نمی دونم و بعد که همسرت به دلخواه خودش برنامه میچینه دلخور  میشی !!🤨.خب دلیل این رفتارت اینه که تو می ترسی شوهرت از پیشنهاد های تو خوشش نیاد و بعدا بگه خوش نگذشت یا خوب نبود ،پس تو هم به این نتیجه رسیدی که اصلا مسئولیت قبول نکنی و حرف و نظرت رو مطرح نکنی .

دوست من ،تو باید نظرت رو بگی و اگه طرف مقابل خوشش بیاد یا نه، دیگه مسئولیتش با تو نیست چون او خودش خواسته که تو برنامه ریزی کنی .

🍀اینکه به همسرت گفتی دوست نداری مغازه بزنه و با مشتری ها صحبت کنه به این بهانه که من به تو اعتماد دارم ولی به بقیه اعتماد ندارم ،اصلا حرف درستی نیست و این حس رو یه شوهرت میده که می خوای کنترلش کنی و درنتیجه 

کم کم لجبازیهاش شروع میشه و دیگه به حرفت گوش نمیده.حتی خودش به زبون آورده که تو می خوای منو تغییر بدی .....من اگر جای تو بودم به همسرم می گفتم :عزیزم هرکاری که صلاح می دونی انجام بده .هرچقدر هم که مشتری هات ادا و اطواری باشن مهم نیست چون من بهت اعتماد دارم و می دونم که تو مرد عاقلی هستی و گول اونها رو نمی خوری .

🍀میدونی شاداب جون ،حتی اگه خودش هم نخواد که مغازه بزنه در آینده همیشه تو رو مسئول و مقصر می دونه و میگه تو نگذاشتی من پیشرفت کنم .

🍀درددل اون خانم منشی که دوست دختر رفیقش بوده  با ایشون هم  اصلا کار درستی نبوده چون اون خانم منشی باید بایه خانم حرف بزنه نه آقا .چون درد دل کردن یه زن بایه مرد کم کم باعث به وجود اومدن علاقه بین اونها میشه پس بگو دیگه هیچوقت این کارو تکرار نکنه.

🍀نکته آخر اینکه موقع دعوا به همسرت با گوشی پیام نده ،چون تو ۳ صفحه می نویسی و اون با یه جمله که میگه بعدا صحبت می کنیم میزنه تو ذوقت😐 .پس دفعه دیگه وقتی خواستی باهاش صحبت کنی ،وقتی اومد خونه باید یک ساعت صبر کنی تا استراحت کنه غذاشو بخوره و سرحال بشه ،چون مغز مردا با زن ها فرق میکنه و بلافاصله وقتی میاد خونه حوصله حرف زدن نداره.

بعدش خودت شروع کن به صحبت کردن و همش نگو بیا حرف بزنیم 🧐چون شوهرت با شنیدن این حرف فکر میکنه می خوای یک ساعت ازش گله کنی ،پس او هم این فرصت رو به تو نمیده .🏃

خیلی خونسرد و آروم و خلاصه درحد چندتا جمله علت ناراحتیتو بگو و زود تمومش کن .همه چیز رو با هم قاطی نکن که مثلا بگی من شهر غریبم و کسی رو ندارم و....

فقط همون یه مسئله رو بگو .

آره امشب زدم خیلی خوب بود😎ممنون از راهنماییت اینم یه عادت بد دیگه که من دارم تحت هیچ شرایطی نمیشینم ...

قربانت 🌹🌻🌼

😹😹😹 حمام رفتن قدیم تر هم در رفتن داشت واقعا🤣🤣

نور خواهی مستعد نور شو.... 
اره عزیزم خیلی حساس شدم اخه تقریبا ۳ماه اینا میشه خانوادنو ندیدم بشدت دلم تنگه،رفیق ندارم،اکثرا خونم ...

شاداب جان پست هات رو خوندم 

پست سحر جان رو بخون خیلی کامل بود. 

دوست گلم تو وقتی حال خوبی نداری این رو به همسرت هم منتقل میکنی دا ی شرایط سخت رو واسه جفتتون سخت تر میکنی 

خودت رو بذار جای همسرت و جمله ای که میخوای بگی رو به خودت بگو ببین چه تاثیری داره 

عزیزم زیاد گرم گرفتن با مشتری خوب نیست و حق داری ولی نباید به همسرت جوری بگی که احساس کنه دست و پاش رو بستی یا بهونه اذیت کردن بدی دستش 

در هر صورت باید تو جامعه کار کنه و خواه ناخواه مراوده داره با دیگران.... باید بهش، اعتماد کنی وبگی من بهت اعتماد دارم و میدونم چارچوب های خانواده رو رعایت میکنی 

اگه الان مستقیم ناراحتی و انتقاد بی مورد کنی اونم ممکن هست موقع سرکار رفتنت اینکارو انجام بده در موردت. 

باید اول از خودشناسی و خودباوری شروع کنی 

به حرفایی که در مورد دوستش میزنه واکنش تند نشون نده 

فقط بگو عزیزم سبک زندگی آدم ها متفاوت هست ما تو زندگی اون ها نبودیم بدونیم چه رفتاری با هم داشتن که نتیجه اش شده برخورد این طوری دوستت. 

در مورد خواسته هات هم اعتماد بنفس داشته باش و بیانشون کن 

تا وقتی که نگی نظرت چیه که همسرت نمیدونه چه کنه. 

تعارف و خجالت رو بذار کنار... خودت که به خودت احترام بذاری دیگران هم اینکارو میکنن. 

منشأ تمام این بحث ها همون تنهایی و بیکار بودنت هست 

شروع کن تو خونه گل کاشتن... تو گلدونای کوچیک پشت پنجره سبزی کاشتن 

دوره های خیاطی یا یه کار هنری رو یاد بگیر و مشغول باش برا دل خودت 

اصلا بدون هزینه از نت یا اینستا دوخت گل سر و کش مو و توربان رو یاد بگیر و برا خودت درست کن

کیک بپز.. شیرینی درست کن

برو کتابخونه ثبت نام کن و تو جمع های کتابخوانی یا نقدشون شرکت کن

به جسمت و سلامتش اهمیت بده... برقص. ورزش کن 

فقط بیکار نباش 

بيکار باشی انقدر فکر و خیال میکنی همه چیز به نظرت سخت و پیچیده میاد 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
شاداب عزیز❤ وقتی همسرت ازت می پرسه که چکار کنیم تو اول میگی نمی دونم و بعد که همسرت به دلخواه خودش ...

سلام سحر بانو دقیقا درست گفتی،من برااینک راحت نمیتونم بعضیوقتا خاستمو بگم،اینه که میترسم شوهرم خوشش نیادیااجباری قبول کنه،خوش نگذره،درحالیکه خودش بارها گفته تو بگو من اگ دوسنداشتم قبول نمیکنم،وقتی میزارم به عهده تو یعنی من اوکیم

در مورد موصوع اعتماد هم،متاسفانه خیلی التماد ندارم،همسرم درست میگه،ولی بهش نگفتم،دوران عقدم از نزدیکان تو زندگیش اتفاقی افتاد که من ب زندگی بدبین شد،و موضوع دردول هم منو بد بین کرد،منم به همسرم برگشتم گفتم،لازم نیس بهت بگم خودت بهتر میدونی،تو نبتت خیر و کمک بوده ولی همه خیانت ها و علاقه ها از همین دردودلای پیش پا افتاده شروع میشه،نمیدونم اینو اشتباه کردم گفتم یا نه

ولی سحرمون میگم اطرافیانم چیزایی دیدم که ذهنیتم ترسو شده،اعتمادبنفسشو ازدست داده،افکار منفی اذیتش میکنه،و باعث میشه خیلی به شوهرم حساس باشم،رورفتاراش بابقیه ناراحت بشم

در مورد تغیرهم راس میگه،من میخام تغیرش بدن،ولی مستقیم بش نگفتم،چون شوهرم متاسفانه از لحاظ عقایدی ضعیفه و سیگارهم میکشه یجورایی میخام ترکش بدم ورو عقایدش کارکنم ولی فکرکنم برعکس شد،چون ی مدت کلا سخت گرفتم ولی بعد گف من سیگاری نیسم هروقت مغزم خسته بشه میکشم یه نخ،دوسدارم زنم پایه من باشه،اصلا دوسدارم کنارتو میکشم ن مخفیانه و الان راحت کنار من سیگار میکشه

پیامم بخاطر این بود خیلی کلافه بودم گفتم اگ رودرو حرف بزنم صدام میره بالا بدتر میشه

درکل خیلی قبول دارم حرفتون رو،میدونم خیلی ایراد دارم،خداکنه شوهرم بدترنشده درست شه هم خودم همم همسرم

شاداب جان پست هات رو خوندم  پست سحر جان رو بخون خیلی کامل بود.  دوست گلم تو وقتی حال خوب ...

دوست خوبم ممنونم ازت حرفاتون عالی بود ب نکته های خیلی خوبی اشاره کردین

من متاسفانه رفتاری ک دارم زود حساسیتمو ب چیزی و حرفی نشون میدم که این باعث میشه همسرم بفهمه من بی جنبم،خیلی خودم رو حساس نشون میدم

درمورد بیکار نموندن هم قبول دارم،همسرم بارها بهم گفته لطفا یه فکری بکن برو باشگاه برو کلاس خودتو سرگرم کن خونه نمون خیال منم راحت باشه

درسته اول زندگی ایم ولی از همین اولش خیلی اشتباه کردم،مخصوصا رفتاری امیدوارم قابل جبران باشه

سلام به همه ی دوستان عزیزم من سالهاس خواننده ی خاموش بودم از زمان مامان زیبا همراهتون هستم تا همین الان تک تکتون رو میشناسم و بهتون ارادت دارم دوست داشتم که از این به بعد کنارتون باشم البته اگه پذیرا باشین من رو داخل جمع صمیمیتون

سلام به همه ی دوستان عزیزم من سالهاس خواننده ی خاموش بودم از زمان مامان زیبا همراهتون هستم تا همین ا ...

سلام دوست عزیز.خیلی خوش اومدین .🌹🌹🌹

اگر تاپیک جدید زدیم حتما شما رو صدا می زنم .