rosegolden مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 3394 عنوان محض رضای خدا بیاید بچه ها 105 بازدید | 4 پست کسی تو خانوادشون پزشک داره که بتونه برام گواهی پزشکی بنویسه؟🥺😭من صبح رفتم دکتر یادم رفت بگیرم و الان امکانشو ندارم دوباره برم دکترویزیت آنلاینم گرونه خیلی 😭خیلی بهش احتیاج دارم یکی کمکم کنه محض رضای خدا ، خدا دستتونو بگیره عوضش میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏 1400/10/13 | 19:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلدا_هستم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 4657 با دکتری که صبح رفتی پیشش تماس بگیر و گواهی بخواه.فک نکنم هیچ پزشکی بدون معاینه گواهی بنویسه از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش وعاقبت بهخیری رو از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼♀️🤵🏻♂️❤
rosegolden مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 3394 😔😔 میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏
rosegolden مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 3394 به دکتری که صبح رفتی پیشش تماس بگیر و گواهی بخواه. فک نکنم هیچ پزشکی بدون معاینه گواهی بنویسه زنگ زدم به منشیش گفتم بهش بگو یا شمارشو بدین خودم زنگ برنم قطع کرد😐 اونم بعد چن یاعت برداشته بود میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏