2777
2789

سلام..

همه چیزایی ک تو ماهیتابه میشه رو تو اونم میشه 

ول خب مثلا مرغ ک کلا با سرخ شدن نمیپزه باید قبلش ابپز کنین دیگ تو ماهیتابه هم بزارین

روغن باید خیلی بریزین برا همون میشه روغنشو بعد استفاده بزارین تو یخچال واسه سری بعد.

ولی خب کلاااا واسه ی سری موارد خاص مفیده ب نظرم وسیله ضروریی نیست

ب ما هدیه دادن ولی بیشتر تو همون ماهیتابه سرخ میکنیم بازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سرخ کن رژیمی فلیپس دارم، بدون روغنه،، عالیه، ولی مرغ و دوس دارم تو فر درست کنم تو جوجه گردون، 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
میگن غذا ب خوشمزگی سرخ کن معمولیا نیست توش ٫، شما دارید ؟ مزه غدا چجوریه ؟

ما فروشگاه داریم و عرضه میکنیم

خیر هرکی گفته کاملا در اشتباه بوده اتفاقا هم غذای سالمه هم خوشمزه

من سرخ کن رژیمی فلیپس دارم، بدون روغنه،، عالیه، ولی مرغ و دوس دارم تو فر درست کنم تو جوجه گردون،&nbs ...

چ چیزایی توشسرخ کردین و مزه غذا خوبه ؟ اخه میگن تو سرخ کن  رژیمی ها خوشمزه نمیشن

ما فروشگاه داریم و عرضه میکنیم خیر هرکی گفته کاملا در اشتباه بوده اتفاقا هم غذای سالمه هم خوشمزه

ماهی و ... هم میشهتوش سرخ کرد؟

من لندن هستم میشه راهنمایی کنید چه سایزی بگیرم برای خوواده چهار نفری ؟و چ مارکی ؟

چ چیزایی توشسرخ کردین و مزه غذا خوبه ؟ اخه میگن تو سرخ کن  رژیمی ها خوشمزه نمیشن

من که خیلی طعمشو دوس دارم، اینایی که میگن خوب نمیشه قلقشو بلد نیستن، سیب زمینی سرخ کرده توش عالی میشه، سوسیس توش سرخ میکنم برا سوسیس بندری، کدو نگینی خورد میکنم خییل مصرفمون بالاست توش سرخ میکنم عالی میشه، کلا قسمتایی از مرع که پوس داره خیلی خوب سرخ میشه ولی من تو فر بیشتر دوس دارم، نگا شاید بنطر بیاد خیلی کارایی نداره، ولی سیب زمینی سرخ کرده و کدو بادمجون نگینی توش عالی میشه، من که بخاطر همینا واقعا ارزششو داره بخری

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

سلام , مقالات زیر هم برای علاقه مندان و افرادی که مایل به خرید سرخ کن هستن مناسب هستن :

سرخ کن چیست؟

راهنمای خرید سرخ کن

بهترین برند لوازم خانگی

شاید لیست زیر برای شما هم مفید باشد.