2777
2789
عنوان

بچه ها پسره به خواهرم نامه داده😟+ نامه😟

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 93 پست
بچه هستن دیگه، فقط با خواهران طوری رفتار کنید که هر چی پیش اومد بهتون اعتماد کنه و براتون تعریف کنه.

دهن لقه به همه میگه😂🤛🏻

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
استارترخودت چندساله ای گلم؟

۱۶😁🤔

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره حتما باید بگم خطریه

مگه سوم ابتدایی نیست؟ اونم بچه است.

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
مگه سوم ابتدایی نیست؟ اونم بچه است.

رابطه عاطفی خطرناکه 😐 

اره بچه است ولی خب میترسم مشکلی پیش بیاد

دهن لقه به همه میگه😂🤛🏻

مهمه که باهاش تندی نکنید، فقط امروز نیست، مهمه که بعدها هم بتونه با خانواده مطرح کنه.

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
مهمه که باهاش تندی نکنید، فقط امروز نیست، مهمه که بعدها هم بتونه با خانواده مطرح کنه.

موافقم 

ولی خب با من زیاد خوب نیس

عزیزم خودتم که سنی نداری ؛همون بهتربامدیرومعاون مدرسه درمیون بزاری

اره سنم کمه😅 ولی تلاشمو میکنم عاشق باشم« هرچند که نمیشه😐😂🥲💔» 

اره میگم بهشون 

دوستای خواهر دوستم کلاس سومی آن میگه تو شاد با پسرا حرف میزنن باز جای شکرش باقیه نگفته بیا شاد &nbs ...

من مامانم یه مورد داشت😐 دختر ۱۳ ساله با یه معلم اقا تو شاد رل زده بود😐💔 

اره خداروشکر😂