2777
2789
عنوان

بچه ها پسره به خواهرم نامه داده😟+ نامه😟

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 93 پست
 بابا اینا دیگه کین

نمدنم والا😐😂

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
میخواستم بزنم دوستم گف بچه اس

دعواش کن پس 😐

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هفت سالشه هیچی نیفهمه الان

الان بچه‌ها از دوستاشون تاثیرپذیرن متاسفانه بدی هم کم نیست کم کم باید بهش یاد بدی

اون پسره هم کارش و بزار رو حساب بچه بازی سنشون

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
رابطه عاطفی خطرناکه 😐  اره بچه است ولی خب میترسم مشکلی پیش بیاد

ای جانم😍😂 چه مشکلی اخه پیش بیاد برا عشقی دوتا بچه، استارتر تو خودت باید احترام بزاری به زندگی و حریم هرکس حالا میخواد بچه باشه و خواهرت باشه. نباید برا خواهرت نقش مادر کنترل‌گر تعصبی بازی کنی، اینطوری شیرینی زندگیشو کم میکنی. هرکسی حریم‌شخصی و زندگی خودش رو داره حتی بچه ها. خودتم میگی خود خواهرتم دوست داشت 😂😂🧡 مثلا اینکه خودت دوست داری اگه با یه پسر بودی یدفعه یه داداش غیرتیت(مثال) بپره وسط و دعوا کنه و حالت رو خراب کنه(و زندگی شخصیت حریم نداشت)؟ بنظرم بچه ها باید ازاد باشن و زندگی و بچگیشون رو بکنن، بنظرم رابطه عاشقی بین دوتا بچه فقط یه چیز بچگانه و سادست و اگه کنترل شده باشه هیچ ایرادی نداره . و فکر کنم این تاپیک خیلی قدیمی باشع😂