2777
2789

خواهرم پاش اسیب دیده بعد بردیمش مدرسه موقع برگشت گفتیم بیا جلو در مدرسه رو سکو بشین تا ما برسیم خلاصه من رفتم بابام سر کوچه پارک کرده بود دیدم یه پسره نشسته کنارش😐 رفتم و خواهرم برداشتم😐 رفتیم خونه بعد نهار اومد پیشم گفت پسره برادر دوستشه دیده پاش اسیب دیده نامه نوشته براش نامه رو اورده گفتم ببینم رفت اورد متن نامه اینجوری بود 

«سلام فلانی جون عزیزم خوب فلانی عزیزم خوبی فلانی جون عزیزم فلانی جون اگر واتساپ داری با هم حرف بزنیم فلانی عزیزم خوب پس مراقب پت«پات» باش مراقب خودت هم باش فلانی جون فلانی جون شما خیلی مهربانی ولی شاید اوین«دوست خواهرم و خواهرش» با تو دوست باشد و با من دوست نباشد پس شما به او بگو با من و یسنا«خواهرش» دوست باشد و یا به خودت بگو با من دوست باشد و با اوین دوست نباش» 

منظورم از فلانی خواهرمه نمیخام اسمشو بگم 

تونامه پر قلب و اینا بود پسره کلاس سومه😐😐😐😐 

لازمه نگران باشم؟😐میگه واتساپ😡 خواهرم هفت سالشه 

عین نامه رو نوشتم بگین چیکار کنم😐 

« بنده بی سواد نیستم نامه رو دقیقا همینطوری نوشته بود »

دعوا کنم پسره رو؟

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگام🤐🥴

من چه کنم😐

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

به.کجاها.داریم.میریم#  😐🚶‍♀️

فقط متن نامه😂

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
من چه کنم😐

حواست بهش باشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سرم گیج رفت😂😂

ببخشید نی نی سایتم خرابه عکس نمیزاره

نه فقط با خواهرت حرف بزن 

چی بگم 😐💔 انقد ذوق داشت😑